Фан Клуб: Партизан

Член од
22 април 2008
Мислења
405
Поени од реакции
28
Дали некој гробар случајно може да ми ја најде ,,ЗЕКО ЛОПОВЕ,, како МП3 фајл..на ПП известетеме..:smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Дали некој гробар случајно може да ми ја најде ,,ЗЕКО ЛОПОВЕ,, како МП3 фајл..на ПП известетеме..:smir:
Друже песнава малце стара бе :)

Ајде чекај на ПП за некоја минута.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не е на арно ова, многу инциденти во последниов период, ќе ни лупнат казна.:nerv:
Не била договорена тепачка друже...како што ми кажаа сретнале случајно на игралиште и се залупале :toe:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Не била договорена тепачка друже...како што ми кажаа сретнале случајно на игралиште и се залупале :toe:

Јасно ми е тоа, не мислев буквално на денешниов инцидент.Али брат чим денес вака се чепнале малце, очекувај утре шлапање да има, 3000 Гробари у Суботица, од тоа се плашам. :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Јасно ми е тоа, не мислев буквално на денешниов инцидент.Али брат чим денес вака се чепнале малце, очекувај утре шлапање да има, 3000 Гробари у Суботица, од тоа се плашам. :)
Да тука во право си,инаку и Маринците (навивачите на Спартак) најавиле освета демек утре на утакмицата или пред неа,па биче жустро утре осекам :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
ПАРТИЗАНЕ СРЕЌЕН РОДЕНДЕН УШТЕ МНОГУ ДУПЛИ КРУНИ И УШТЕ МНОГУ ГОДИНИ ДА ЈА СИЛУВАТЕ ЗВЕЗДА КАКО ДО СЕГА.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

I

InF3cTeD

Гостин
ПАРТИЗАНЕ СРЕЌЕН РОДЕНДЕН УШТЕ МНОГУ ДУПЛИ КРУНИ ДА СЕ РЕДАТ

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ПАРТИЗАНЕ, А И НА СИТЕ ГРОБАРИ И ГРОБАРКИ НЕКА ИМ Е СРЕЌЕН РОДЕНДЕНОТ И ВО ИДНИНА ДА ОСВОИМЕ МНОГУ ДУПЛИ КРУНИ... А ДЕНЕС СЕКАКО ПОБЕДА И НИШТО ДРУГО :vozbud:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Нека му е срекен роденденот на ПАРТИЗАН,воедно и на сите ГРОБАРИ и ГРОБАРКИ,да се радуваме на уште многу многу титули,дупли круни и настапи во Европа...

Денеска од Гробарите се очекува екстра кореографија,барем според тоа што ми го кажаа,ке биле и екстра бројка...а можни биле и инциденти со Маринците.

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Ти си једини од свих
клубова на свету целом
у мом срцу једини си клуб који постоји
јер ја волим само ТЕБЕ!!

МРЗИМ ЗВЕЗДУ, ОФК, РАД
ОЛИМПИЈАКОС, ЈУВЕНТУС
БАШ МЕ БРИГА ЗА ЊИХ СВЕ
ЈЕР ЗА ЖИВИМ ЗА ТЕБЕ
ПАРТИЗАНЕ ВОЛИМ ТЕЕЕ!!!

Среќен Роденден ПАРТИЗАНЕ, уште многу титули во нашите витрини да завршат!!

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Денеска стадионот ќе биде преполн со ГРОБАРИ.Колку би било убаво да победиме со 0:3,0:4 и сите заедно да се радуваме на овој многу важен ден за нас.:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom