Da se klademe???? ne e problem na so sakas od avion se glease duri pred da pocne utkm deka ke zavrse 0-1 USTE KOLKU LI KE SE MESTI DO KRAJ NA PRVENSTVO COVECE!!!!ne deka nekoj toa javno ke kaze na lepe oci ali taka eСам себе го убија? Според што заклучи дека е местена? Ем, се кладам дека ја немаш гледано утакмицата него си видел резултат на интернет. Ако си гледал сигурно нема да пишуваш вакви небулози.Биди реален.
Eeej decko daj be molim te ne deka ja opravduvam da utepas nekoj skraja da e ama tie raboti sea zasto kako pa ne trebalo pa ti demek ne bi ubil daj molim te mislam ili sea zaso se desilo od strana na grobari pa ajde kazni gluposti troposti!! Znaeme deka vie furate onoa znaes kao na derbito koa go nasmeavte cel balkan so onoa DOKLE DA SE UBIJAMO!!!!Па ја колку што знаем, французите си седеле во кафулето и не им рекле ништо навредливо. На заебанција си размениле неколку зборови, демек ние ќе тепаме денеска. Тоа не е толкава провокација за да тепаш некого со шипка до смрт...
Значи постов ти е тотално во аут.Da se klademe???? ne e problem na so sakas od avion se glease duri pred da pocne utkm deka ke zavrse 0-1 USTE KOLKU LI KE SE MESTI DO KRAJ NA PRVENSTVO COVECE!!!!ne deka nekoj toa javno ke kaze na lepe oci ali taka e
Eeej decko daj be molim te ne deka ja opravduvam da utepas nekoj skraja da e ama tie raboti sea zasto kako pa ne trebalo pa ti demek ne bi ubil daj molim te mislam ili sea zaso se desilo od strana na grobari pa ajde kazni gluposti troposti!! Znaeme deka vie furate onoa znaes kao na derbito koa go nasmeavte cel balkan so onoa DOKLE DA SE UBIJAMO!!!!
за намештајката во право си,Звезда нема леб да јаде,па да мести утакмица која не и значи ништо пошо се знае кој ке биде шампион,во право сиЗначи постов ти е тотално во аут.
Како прво, со кои пари Звезда би ја наместила утакмицата со Војводина? Звезда е во гомна до гуша, едвај ги враќаат догловите кои се ПРЕГОЛЕМИ, а не па ќе местат утакмица која немора да значи ништо до крај. Не ми е јасно со кои пари би ја наместиле утакмицата, ни играа со Чукарички кој нема пари да опстане, па ајде да се замислиш малку...ама Војводина има поголем буџет од Звезда, стварно незнам што е ова со местењево, размисли малку.
Како второ, не би оправдал некого кој се тепа 15 на 5, па уште и шипка користи. Не би го оправдал па и брат да ми е, а не Делије или гробари, или па незнам кој. Тоа го може само ПИЧКА, би го рекол ова и за Делије веруј ми, а како што кажав и брат да ми бил ќе го речев истото.
Кај сакаш да ти кажам како било тепачката,тука или по ПП ???Ќе видиме на крај кој ќе биде шампион, сега е рано да се збори. Вие викавте дека ќе испаднеме, па гледаме сега кој каде е.
Него за тепачката, тоа што сум читал го кажав и овде, тие сигурно знаат подобро и од мене и од тебе.
Па баш дека изигравале ГСХ не верувам . Немаше нигде у медиумите таква информација а и сите странски навијачки групи што доаѓаат у БГД се добро информирани за тоа каде доаѓаат и со кого си имаат работа . Исто така, ептен глуп потег е на добацување со зборови ти да собереш екипа и да ги газиш пред толку луѓе, на фреквентно место во дел од денот кај што има највише луѓе таму .абе и јас не оправдувам,ама кажувам како е...
И ти кажувам дека први почнале да провоцираат,биле малку повеке пивнати,изигравале ГСХ во Белград и си го добиле...
И лугето биле едни од најтврдокорните навивачи на Тулуз.
Брат гледај не правдам јас убиство,нема допирна точка со навивачкиот свет,само кажувам како ми беше кажано мене,човекот ни ме лажел ништо,пренесов тука.Па баш дека изигравале ГСХ не верувам . Немаше нигде у медиумите таква информација а и сите странски навијачки групи што доаѓаат у БГД се добро информирани за тоа каде доаѓаат и со кого си имаат работа . Исто така, ептен глуп потег е на добацување со зборови ти да собереш екипа и да ги газиш пред толку луѓе, на фреквентно место во дел од денот кај што има највише луѓе таму .
А тоа дека биле тврдокорни пушти на страна . Не знам дали индиректно даваш некоја компарација помеѓу балкански и француски тифо групи и нивен степен на толеранција,сила,моќ,јачина , ама тоа нема никаква врска у моментов . Ја ќе ти кажам дека прва екипа на Алкатраз е појака од сите први екипи на Делије Север (ништо срамно) , ама дека со ваков потег сами си ја закопуваат групата .
И на крај ...не сфаќам зашто кога умрел некој ти го браниш или правдаш на некој начин убиецот
Види друже, за тепачката во Белград, Гробари како одбрана го кажуваат тоа дека паднал од 6 метри, а вистината е дека го џитнале од 2 кат од катната гаража која се наоѓа во близина на Ајриш Паб во Белград.абе и јас не оправдувам,ама кажувам како е...
И ти кажувам дека први почнале да провоцираат,биле малку повеке пивнати,изигравале ГСХ во Белград и си го добиле...
И лугето биле едни од најтврдокорните навивачи на Тулуз.
Ne ok ne zboram sefe ja ne zboram deka zvezda ke mesti samo ja rekov deka DO KRAJOT KE SE MESTI i od ednata i od drugata strana ZASTO???? Pa zatoa sto sea realno sansite za titula se 50-50 (odnos partizan zvezda) zatoa sto zv poleka nekako izlaga od kriza partizan pa nekako vleguva taka da realno e da se namesti neso do krajot MOE MISLENJE iako sum ubeden deka ke bide taka iako nekoj gleam deka ne se slagat a sum siguren deka koa malce ke se pozamislis bez isklucok 'MESTAT' I EDNITE I DRUGITE e sea nemora toa da znaci kao so si svanal deka e toa mestenka od kojznae kakov karakter pa da se obelodeni nekoja monstruozna suma nemora da se mesti samo za pari postojat i nekoi stari dolgovi!!!I NEMA POTREBA TOLKAVA PRASINA JA SAMO KAZUVAM MOE MISLENJE!!Значи постов ти е тотално во аут.
Како прво, со кои пари Звезда би ја наместила утакмицата со Војводина? Звезда е во гомна до гуша, едвај ги враќаат догловите кои се ПРЕГОЛЕМИ, а не па ќе местат утакмица која немора да значи ништо до крај. Не ми е јасно со кои пари би ја наместиле утакмицата, ни играа со Чукарички кој нема пари да опстане, па ајде да се замислиш малку...ама Војводина има поголем буџет од Звезда, стварно незнам што е ова со местењево, размисли малку.
Како второ, не би оправдал некого кој се тепа 15 на 5, па уште и шипка користи. Не би го оправдал па и брат да ми е, а не Делије или гробари, или па незнам кој. Тоа го може само ПИЧКА, би го рекол ова и за Делије веруј ми, а како што кажав и брат да ми бил ќе го речев истото.
Ја те разбрав дека Звезда ќе мести до крај на првенство за да земе титула...Него у право си, ќе местат и едните и другите, секаде имало и ќе има местење, Србија не е исклучок.Ne ok ne zboram sefe ja ne zboram deka zvezda ke mesti samo ja rekov deka DO KRAJOT KE SE MESTI i od ednata i od drugata strana ZASTO???? Pa zatoa sto sea realno sansite za titula se 50-50 (odnos partizan zvezda) zatoa sto zv poleka nekako izlaga od kriza partizan pa nekako vleguva taka da realno e da se namesti neso do krajot MOE MISLENJE iako sum ubeden deka ke bide taka iako nekoj gleam deka ne se slagat a sum siguren deka koa malce ke se pozamislis bez isklucok 'MESTAT' I EDNITE I DRUGITE e sea nemora toa da znaci kao so si svanal deka e toa mestenka od kojznae kakov karakter pa da se obelodeni nekoja monstruozna suma nemora da se mesti samo za pari postojat i nekoi stari dolgovi!!!I NEMA POTREBA TOLKAVA PRASINA JA SAMO KAZUVAM MOE MISLENJE!!