Гледа некој Б92? зборуваат за некоја тепачка помеѓу навивачи на Партизан и Тулуз? Ај ако знае некој нека каже што станало?Тепале некој со палици изгледа :S.
Молaм?Кaде немaме победa последните 6 утaкмици?6-те последни утакмици немате победа...
ТИШИНА
Во Русија сите се под дејство на поголема количина на водка затоа нема повреди.Фрацузов го јадел стапот.Срамота. Никад не сум ги сфаќал таквите "Навивачи", без разлика за кој тим навиваат. Допрва ќе ве стигнат казни поради ова. У Русија се прават ферки 100 на 100 помеѓу навивачки групи,па не се десило да некој биде потешко повреден,камо ли во животна опасност. Не знам кога луѓето ќе сфатат дека навивање не значи брутално пребивање на навивачи на друг тим.
Французите први почнале да провоцираатСрамота. Никад не сум ги сфаќал таквите "Навивачи", без разлика за кој тим навиваат. Допрва ќе ве стигнат казни поради ова. У Русија се прават ферки 100 на 100 помеѓу навивачки групи,па не се десило да некој биде потешко повреден,камо ли во животна опасност. Не знам кога луѓето ќе сфатат дека навивање не значи брутално пребивање на навивачи на друг тим.
Rusija se gospoda. Ovie se seljaci.Срамота. Никад не сум ги сфаќал таквите "Навивачи", без разлика за кој тим навиваат. Допрва ќе ве стигнат казни поради ова. У Русија се прават ферки 100 на 100 помеѓу навивачки групи,па не се десило да некој биде потешко повреден,камо ли во животна опасност. Не знам кога луѓето ќе сфатат дека навивање не значи брутално пребивање на навивачи на друг тим.
Во дерби:wink:Молaм?Кaде немaме победa последните 6 утaкмици?
17:00daj kazete dali utre kje ima prenos na tv??
daj kazete dali utre kje ima prenos na tv??