- Член од
- 12 јуни 2008
- Мислења
- 5.227
- Поени од реакции
- 974
Штета, барем нерешено требаше Тулуз имаа голема среќа.
Објасни образложи зашо не може да го добие Тулуз ???не се судиите криви за ништо, крив е голманот.Изглеа се браќа со Павловиќ Шалата на страна, а и реално гледано,неможе Партизан да го добие Тулуз.Се виде по играта на Тулуз по примениот гол.Башка сте и без тренер.Трети ќе да сте во групата на крај,али втори ..неостварљиво.
И што сега?Комплексите што 5 години неможете една утакмица да победете во Европски куп, истурете ги врз циганите.))Извинете :S, но неможеме да ви помогнеме да победете, а нормално кога ќе изгубите ЦИГАНИТЕ се кривиЦИГАНИ ГЛЕДАЈТЕ И КУКАЈТЕ.ЛИГА ЕВРОПА!!!
Ја гледа утакмицата?НЕ!.Епа кога ќе ја гледаш тогаш ќе зборуваш бидејку резултатот е сосема друг спрема играта што ја покажа Партизан вчера.И што сега?Комплексите што 5 години неможете една утакмица да победете во Европски куп, истурете ги врз циганите.))Извинете :S, но неможеме да ви помогнеме да победете, а нормално кога ќе изгубите ЦИГАНИТЕ се криви
Ајт следната може и ќе победете :kesa:
6-те последни утакмици немате победа...И што сега?Комплексите што 5 години неможете една утакмица да победете во Европски куп, истурете ги врз циганите.))Извинете :S, но неможеме да ви помогнеме да победете, а нормално кога ќе изгубите ЦИГАНИТЕ се криви
И што сега?Комплексите што 5 години неможете една утакмица да победете во Европски куп, истурете ги врз циганите.))Извинете :S, но неможеме да ви помогнеме да победете, а нормално кога ќе изгубите ЦИГАНИТЕ се криви
Се он знае.На нас ни вика а они...:kesa::smir::helou:6-те последни утакмици немате победа...
ТИШИНА