Фан Клуб: Партизан

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ај да ги оставиме циганите и да мислиме на дуелот во недела со Војводина.Ни треба победа за да се врати довербата во играчите а ако играме како со Тулуз сигурен сум дека ќе победиме.:helou:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Вчера ич ама ич не ми се допадна нашата игра, па 90 мин играа катастрофално, освен периодот коа Клео даде гол и минутите што следеа, не смее така да играат оти испаѓање не ни бега, ако сакаме да идеме даље, мора све од корен да се промени.
Со Војводина само победа, какво нерешено, зар треба да дозволиме циганиве уште да ја зголемат предноста.:toe:

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Гледа некој Б92? зборуваат за некоја тепачка помеѓу навивачи на Партизан и Тулуз? Ај ако знае некој нека каже што станало?Тепале некој со палици изгледа :S.

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Гледа некој Б92? зборуваат за некоја тепачка помеѓу навивачи на Партизан и Тулуз? Ај ако знае некој нека каже што станало?Тепале некој со палици изгледа :S.

Све ти е објаснето тука.. :smir:
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/Хроника/167551/Повређени+Француз+у+животној+опасности+.html

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Срамота. Никад не сум ги сфаќал таквите "Навивачи", без разлика за кој тим навиваат. Допрва ќе ве стигнат казни поради ова. У Русија се прават ферки 100 на 100 помеѓу навивачки групи,па не се десило да некој биде потешко повреден,камо ли во животна опасност. Не знам кога луѓето ќе сфатат дека навивање не значи брутално пребивање на навивачи на друг тим.

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Срамота. Никад не сум ги сфаќал таквите "Навивачи", без разлика за кој тим навиваат. Допрва ќе ве стигнат казни поради ова. У Русија се прават ферки 100 на 100 помеѓу навивачки групи,па не се десило да некој биде потешко повреден,камо ли во животна опасност. Не знам кога луѓето ќе сфатат дека навивање не значи брутално пребивање на навивачи на друг тим.
Во Русија сите се под дејство на поголема количина на водка затоа нема повреди.Фрацузов го јадел стапот.:vozbud:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Французите први почнале да провоцираат :)

Русија за Русија...Србија,Босна,Хрватска тоа се други поими и скоро никој не го почитува тоа...фер тепачка,10 на 10,20 на 20 или 50 на 50,без ладно оружје и такви срања...нема да видиме тука никогаш,во горенаведените држави.

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Rusija se gospoda. Ovie se seljaci.

Ljakse, tebra!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Изгледа звезда ќе даваат ,јас не сум сигурен!

Kajgana Shop

На врв Bottom