Фан Клуб: Партизан

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Честитки,само последните 5 минути ги глеав,ама немаше веќе шо да видам,бидејќи се беше јасно..Со среќа во ждрепката и понатамошните натпреварувања :)

И нормално се надевам на лесна група..:smir:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
И после 5 саата после победата се уште ме држи еуфоријата... дабл-дабл учинок денеска... ПАРТИЗАН ВО ЛИГА ЕВРОПА, а нашата комшиница мила ќе гледа на :tv:... аууу колку ми беше мило кога им го бапнаа немиен... хехехе уф уф мераци... Милојко није ви ово Динамо Тбилиси ЈеБиГа:pos: ХРисТоВ, bobi4e, metka, the heartCollect0r, where are you from?:pos: Кореографија 4-0 :pos2: За која екипа бе ц ц ц... Ајде со среќа утре на ждрепката и сакам да се паднеме со Рома за да одеме заедно да ја гледаме со Pupone (тој е за Рома) :)

В

Вори

Гостин
Аиде колега од жлезда,фино и културно те замолувам да го напуштиш фанклубот..исто како и ти во тој ваш посран клуб..фала.

В

Вори

Гостин
Мене во очи резултатот од кореографијата ми падна..4-0..само се насмеав и продолжив да го гледам тимот кој достојно ќе ја претставува Србија во Европа.
Додека некој ќе игра таму,некој ќе:tv:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
И после 5 саата после победата се уште ме држи еуфоријата... дабл-дабл учинок денеска... ПАРТИЗАН ВО ЛИГА ЕВРОПА, а нашата комшиница мила ќе гледа на :tv:... аууу колку ми беше мило кога им го бапнаа немиен... хехехе уф уф мераци... Милојко није ви ово Динамо Тбилиси ЈеБиГа:pos: ХРисТоВ, bobi4e, metka, the heartCollect0r, where are you from?:pos: Кореографија 4-0 :pos2: За која екипа бе ц ц ц... Ајде со среќа утре на ждрепката и сакам да се паднеме со Рома за да одеме заедно да ја гледаме со Pupone (тој е за Рома) :)
само да се паднат и ќе одемо, ама во Белград јас ќе си молчам бидејќи како фан на Рома можам да јадам ќотек :D

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
само да се паднат и ќе одемо, ама во Белград јас ќе си молчам бидејќи како фан на Рома можам да јадам ќотек :D
Не можеш туку 100% јадеш брате.Трај си и ќе идеш дома наместо во болница.
Не сум осетил на своја кожа и не дај боже али претпоставувам на тоа дека се тешки будали.А делии а гробари.
Тоа се групи кој што ни еден град не посакува да игра со Ѕвезда/Партизан.
Прага нешто почна да мрзи Српски навијачи.
Иначе шо ќе ви е Рома бе.Сакате да поминувате група или нејќете.Молете се да ја имате среќата на Манчестер или Арсенал.Многу среќа во ждрепката.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
АЈДЕ ОДИ КАЈ ЦИГАНИТЕ РАДУВАЈТЕ СЕ ВТОРО МЕСТО ДА БИДЕТЕ ЛО ЛИГАТА ХАХАХА

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Од колку саат е ждрепката за Лига Европа, никаде не најдов, па да ве прашам вас, можеби некој знае... и кој се можни противници на Партизан... подредени се по барабани или секој со секој може да се падне во група? фала однапред :smir:

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Од колку саат е ждрепката за Лига Европа, никаде не најдов, па да ве прашам вас, можеби некој знае... и кој се можни противници на Партизан... подредени се по барабани или секој со секој може да се падне во група? фала однапред :smir:
Zdrepkata e od 1h inace partizan e u 3 sesir.za protivnici neznam inace ako nekoj ne znae:UTAKMICITE U LIGA EVROPA SO KE GI IGRA PARTIZAN NEMA DA GI DAVAAT NA RTS TUKU NA BE92!!!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Цигани а ви како те?:vozbud:
Ајде со среќа нека ни е жрдребов!

Kajgana Shop

На врв Bottom