еден од потешките од последниот шешир ама па и добро е,дома победа против Бриж,можно е со Тулуз исто,со Шахтјор ќе биде тешко ама не се знае може се да биде,на гости да се тепа Бриж и одлично...
Се на се солидна група која што имаме шанси да ја пројдеме тоа е моето мислење,изедначена група...
Играо је Партизан са Молдавцима и добио их у обе утакмице, шта је ту је, не плашим се ја њих већ плашим се наших, ако играју како знају нема проблема ...
Се на се мислам дека групата е солидна и дека многу фактори ќе влијаат околу тоа кој ќе бидат првите 2 екипи што ќе обезбедат 1/16 финале... да не се преценуваме сега, но мислам дека со големо залагање, добра атмосфера во екипата, добриот распоред на натпревари, среќата како еден од најбитните фактори, како и атмосферата на ЈНА ќе бидат одлучувачки фактори... Шахтјор е екипа која оваа година бележи пад во играта и не им е баш се розево, Клуб Бриж мислам дека исто така, а со Тулуз не сум запознаен многу... така да има време до почетокот на натпреварувањето, а секако јас да им пожелам среќа на фудбалерите на Партизан и влез во 1/16 финалето... :smir:
П.С. Под закана од бан сум, па ми е страв да влезам во соседскиот фан клуб за да видам дали се задоволни од ждрепката на нивниот тим доста добра група
Прво нека ни е честито влезов, пресреќен сум, групава не е лесна али не е и нешто многу тешка.
И дефинитивно сеа ќе идам у Београд, само не знам на која утакмица.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.