Фан Клуб: Партизан

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

Да не беше Владе Дивац на трибини кур што ќе влезевте у ЛШ :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ајмо Миливоје,ајмо Миливоје и гоооооооооооолллллл Партизан је у Лиги Шампиона...
Ќе биде така и годинава :)
Иначе Рниќ е у Андерлехт,играше неколку утакмици ама не е тоа тоа,нема права минутажа.
Миливоје е у Партизан ама ништо не бива,секоја недела се повредува.
Леле кога ќе ми текне на ова топ,ама со Петржалка:(
Тој Боја погаѓа десно у статива,голманов десно скроз се фрла,баксуз тежок,леле колку сум бил изнервиран тогаш,на трибини никој не можеше да поверува.
А баш тогаш кога искачавме од стадион на еден Гробар му се јавува некој другар циган и го дупи за Партизан дека испадна,овој мајка шајка,да не те видам.хахаха

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Да не беше Владе Дивац на трибини кур што ќе влезевте у ЛШ :)

Се сеќавам на изјавата на Дивац после првиот натпревар во Белград и поразот од 0:1 "Идемо у Енглеској да надокнадимо пропуштене шансе из првог сусрета, идемо на побједу" :vozbud::vozbud::vozbud:

I

InF3cTeD

Гостин
коментаторот беше лудила на утакмицата со Њукасел....а ја дома уште полудница клекнат на коленици пред ТВ и коа му ја тртна во спротивен агол испаднав надвор и се извикав на цел глас :pos2: како да освоиле ЛШ.....очекувам и годинава такво нешто(не за пеналите туку за радувањето)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
коментаторот беше лудила на утакмицата со Њукасел....а ја дома уште полудница клекнат на коленици пред ТВ и коа му ја тртна во спротивен агол испаднав надвор и се извикав на цел глас :pos2: како да освоиле ЛШ.....очекувам и годинава такво нешто(не за пеналите туку за радувањето)
Да се надеваме дека ќе бидеме дел од Лигата на Шампиони.:helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Биче,биче.
Ајде утре да тепаме со Севојно,многу ми се курчат тие,сељаци некои,го сакаме трофејот викаат:nesvest:
Затоа утре една петарда па нека освојат после што сакаат...

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Дечки,баскет играме у 17:55,а со Севојно финалево е у 20:10 мислам.На која утакмица ќе идат Гробариве пошто мислам дека не можат на двете да стигнат? :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Сварно:)
Изгледа на фудбал,пошто и нема карти за кошарка само 200 се за Гробари,барем јас така мислам,ќе видиме утре,може да изненадат:vozbud:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Абе Гробари не се двајца без тројца,ебаго.....ке се организираат момците,огромна бројка се...:vozbud::vozbud:

За утре финалето со Севојно,очекувам да ги наполнат до врв,ништо друго..Па да се радуваме и на Купот.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Југ ќе биде полн,ваљда ќе дојде народ за другите трибини,испод 15.000 не би требало да биде,ама ништо не се знае.
Ајде да тепаме утре,ова ќе биде прва генерација во историјата на Партизан да одбрани дупла круна,нормално доколку утре тепаме,за респект е тоа.:)

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Југ ќе биде полн,ваљда ќе дојде народ за другите трибини,испод 15.000 не би требало да биде,ама ништо не се знае.
Ајде да тепаме утре,ова ќе биде прва генерација во историјата на Партизан да одбрани дупла круна,нормално доколку утре тепаме,за респект е тоа.:)

Победа утре,не размислувај на ништо друго и тоа онака лагано 3-0.
Иначе пренос ќе ја даваат на РТС Сателитска така да конечно на раат ќе можам да си глеам.:vozbud:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Тежок бункер играат овие бреее,ќе биде гадно.
Ајде еден гол докај 70-та минута после ќе почнат да играат како муви без глави,и ќе им дадеме уште некој гол.
Добра посета на стадионот,Гробари феноменални што би рекол Тумбаковиќ:)

ууууу каков гол Џорџевиќ:vozbud::vozbud::vozbud:
БРАВО

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Prekrasen gol na dzordzevic od sloboden udar

vac 13