Фан Клуб: Партизан

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
dobro e sto vo 1 poluvreme dadovme gol..sega vo vtoro ke gi napunime

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Значи двојната круна уште од сега нека се пакува за кај нас да дојде.Мислев дека ке гледаме дерби барем какво такво,но тие неспособните Цигани не можат да победат едно Севојно,а се попалија во стил купот е наш,мислат дека го освоиле.:pos2::pos2:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Нека им е лесна земјата на циганите.:tv:
Единствена шанса ќе им беше куп уефа квалификации да играат ама ништо,повеќе среќа идната сезона,ова ми се свиѓа,втора сезона две куп и две лига титули.
ОДЛИЧНО
Ова е генерација за памтење.

I

InF3cTeD

Гостин
дефинитивно со оваа екипа може да се успее секаде...ДУПЛАТА КРУНА нека ја пакуваат за во ветрините на ПАРТИЗАН....циганине се изнапалија за купов ама ги издишаа од анонимци некој си :pos2::pos2:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ајјјјјјјјјјјј не бев во можност да ги следам резултатите, но дали е можно ова што го гледам.... :pos::pos::pos: ц ц ц од Севојно, кој се тие бе? Но, ние не сме Звезда и сме си победиле комотно, честито нека ни е финале кое се надевам ќе заврши најдобро за нас и оваа година пак кај нас Двојна Титула, а........ финалето се игра на Маракана или на нашиот храм? :vozbud:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
И на Маракана и на Јна да се игра ке има поплава од Гробари:vozbud::vozbud:
Дај некој нека го стави голот,да видиме како паднал.

ДВОЈНААААААА КРУНААААААА.......

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Би требало да се игра на Маракана,дека неутрален терен,ама не сум сигурен.
СЕВОЈНО У ФИНАЛУ,ЗВЕЗДА У КАНАЛУ:tv:
http://webtv.partizan.rs/popplay.asp?cid=642
ГОЛОТ

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Звезда.......ц.ц.ц.:pos2::pos2::pos2:Ајде имаме ДУПЛА КРУНА:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
27 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
29
Финале највероватније на Маракани.

Не свиђа ми се што ће највероватније Обрадовић да нас напусти, спомињу се цифре од 5 милиона еура. Ипак мислим да би требало да остане јос ову сезону. Остали не иду нигде. Биће и неких долазака, бар за сада не спектакуларних.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Партизан-Јагодина 1-2
Сосема очекувано барем за мене,стрелец на голот за Партизан Вашингтон,почна да игра добро:)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Да да... веќе 4 или 5 во серија заедно со головите во купот... во првенството веќе е решено, им препуштивме на Јагодина да испишат еден дел од историјата во која го совладуваат најдобриот Српски тим на нивни терен... само се надевам дека нема Севојно нема да го освои купот и тие да станат дел од Историјата на Српскиот фудбал, иако направија најголем подвиг со победата над Звезда... :toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.019
Знаев,знаев,знаев...Се мислев дали да ја уплатам сингл 2ка..ама немав муда..Ех будала ли сум ама:tapp:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
И јас исто ама не уплатив,Миле не се секирај за Севојно јас ти гарантирам дека нема да си одат со помалце од 3 гола у нивна мрежа:)

Kajgana Shop

На врв Bottom