Значи двојната круна уште од сега нека се пакува за кај нас да дојде.Мислев дека ке гледаме дерби барем какво такво,но тие неспособните Цигани не можат да победат едно Севојно,а се попалија во стил купот е наш,мислат дека го освоиле.:pos2::pos2:
Нека им е лесна земјата на циганите.:tv:
Единствена шанса ќе им беше куп уефа квалификации да играат ама ништо,повеќе среќа идната сезона,ова ми се свиѓа,втора сезона две куп и две лига титули.
ОДЛИЧНО
Ова е генерација за памтење.
дефинитивно со оваа екипа може да се успее секаде...ДУПЛАТА КРУНА нека ја пакуваат за во ветрините на ПАРТИЗАН....циганине се изнапалија за купов ама ги издишаа од анонимци некој си :pos2::pos2:
Ајјјјјјјјјјјј не бев во можност да ги следам резултатите, но дали е можно ова што го гледам.... ц ц ц од Севојно, кој се тие бе? Но, ние не сме Звезда и сме си победиле комотно, честито нека ни е финале кое се надевам ќе заврши најдобро за нас и оваа година пак кај нас Двојна Титула, а........ финалето се игра на Маракана или на нашиот храм?
Не свиђа ми се што ће највероватније Обрадовић да нас напусти, спомињу се цифре од 5 милиона еура. Ипак мислим да би требало да остане јос ову сезону. Остали не иду нигде. Биће и неких долазака, бар за сада не спектакуларних.
Да да... веќе 4 или 5 во серија заедно со головите во купот... во првенството веќе е решено, им препуштивме на Јагодина да испишат еден дел од историјата во која го совладуваат најдобриот Српски тим на нивни терен... само се надевам дека нема Севојно нема да го освои купот и тие да станат дел од Историјата на Српскиот фудбал, иако направија најголем подвиг со победата над Звезда...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.