Најверојатно од схето е. И мене ми се рестартира дури и исклучува некојпат,а исто и кога пуштам камера на мсн некогаш се рестартире.Shit :nenene:
ok!:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најверојатно од схето е. И мене ми се рестартира дури и исклучува некојпат,а исто и кога пуштам камера на мсн некогаш се рестартире.Shit :nenene:
Имам проблеми со сХе со врска со антивирусната програма .. ама оти ја имам касперску антивирус ми излева на страната дали да блокирам дали да продолзам и ка одам по на тама ...се да продолзе на крајта не ми се окл. кантер ..ако мозе помош или др антивирс треба ?
Имам проблеми со сХе со врска со антивирусната програма .. ама оти ја имам касперску антивирус ми излева на страната дали да блокирам дали да продолзам и ка одам по на тама ...се да продолзе на крајта не ми се окл. кантер ..ако мозе помош или др антивирс треба ?
hi, imam eden problem na nekoi serveri, mi pisit: This server using a newer protocol (48) than your client (47). You should chech for updates to your client. ? e sega kako mozam update da mu napravam ?
aj nekoj ako znae neka pise pls ..
fl od napred
da, e so treba da napravam za da mozam da igram, zs mn mn ne se razbiram jas, aj objasni ako sakastnx
Prasane do iverson!! Iver neli kaza ke se vrati kgn 1 po staro 16+2.Koga ke bide toa zs vaka tapa e 14 dusi na server priberno na de_aztec se brkame ne mozeme da se najdeme.Aj vidi u skoro vreme dali mozes da go sredis toa.Pozdrav do tebe bratce najbolji si
![]()
OK aj ke ti veruvam,zs ako se sekavas prvo mi kaza do vecer(pred nekoj den).sea kazuvas denoviveХахах, да. Ќе се врати на 16 +2 деновиве, така е планирано. :back:
Btw, на касперски само првиот пат allow и немате гајле за во иднина.
Можеби го има некаде во темата но 201 пост се премногу па би ве прашал како да играм во оние сервери кај што ми вика ИНвалид ЦД Кеј ?
Се пуштам и ме гаси, ми збори нешто на шпански...Помош?