Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
цц . .извадив v21 пач од на Red линкот неколку страни наназад .. и сега ми е на арапски јазик .. хелп ? :nesvest::nesvest:

Реинстал.ако не бива пак со реинстал,гуглај малце на нет некој в21 пач на англиски и ке ти го најде..не е до толко тешко.:helou:

go formatirav pc sega go instalirav cs ama nikako nemoam da dodadam server vo favourites
pomos:toe:

Ги има некој оние мапи sk_awp и sk_ak_m4 да ги прати по ПП ? Фала

Moze nekoj da mi objasni kako moze na kgn 1,2 i 3 da nemam lag a na kgn 4 i 5 da imam tolku mnogu sto me izbacuva duri od igra.Do sto moze da e???

luge aj pomognete mi kako da napravam serverot sekogas da mi bide online i da nema lag??

Гуглсрч и јас гледав, но тие се така постари мапи. Ги нема ниту на cs-maps.org :toe:

luge aj pomognete mi kako da napravam serverot sekogas da mi bide online i da nema lag??

Вака, за серверот секогаш да ти биде онлине мора компјутерот постојано да ти е вклучен или пак да си платиш ( 20-30 евра ) и некоја фирма да ти го хостира. Истото се однесува и за лагот, колку побрз интернет помалку лаг. Повеќе тука

Za problemot so kasperski go resiv..kako so mi kaza METO na pause stavam 1 min i nemam gajle pukam ...fala za pomosta :) :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom