alexo187
It's strictly business.
- Член од
- 12 септември 2008
- Мислења
- 96
- Поени од реакции
- 11
Барај AMD DualCore Optimizer.2gb рам
ge-force 8500gt 512ram ddr2
Amd Atholn x2 DualCore 4400+ 2.30ghz
Барај AMD DualCore Optimizer.2gb рам
ge-force 8500gt 512ram ddr2
Amd Atholn x2 DualCore 4400+ 2.30ghz
Вака, по ПП ти пратив архива во која ги има потребните фајлови.Отвори го фолдерот cstrike и овде најди го фолдерот наречен dlls. Од тука копирај го zbotcz.dll и стави го во \Valve\cstrike\dlls. Следно оди во фолдерот sound, копирај ги фајловите и стави ги во \Valve\cstrike\sound. После, од фолдерот sprites копирај го фајлот shadow_circle.spr и стави го во \Valve\cstrike\sprites. Преостанатите фајлови копирај ги и стави ги во \Valve\cstrike и при копирањето доколку ти побара кликни на YES TO ALL. Тоа еNeed help!!! Igrava mi e bez botovi a sakam da igram so botovi. Od kaj da simnam botovi, i kako da gi stavam vo kanterot
Fala ti druze na objasnuvanje ama vo PP nemam nisto. Aj ako ne te mrzi prati mi gi uste ednas pa da probam. Vo sekoj slucaj blagodaram za pomosta :helou:Вака, по ПП ти пратив архива во која ги има потребните фајлови.Отвори го фолдерот cstrike и овде најди го фолдерот наречен dlls. Од тука копирај го zbotcz.dll и стави го во \Valve\cstrike\dlls. Следно оди во фолдерот sound, копирај ги фајловите и стави ги во \Valve\cstrike\sound. После, од фолдерот sprites копирај го фајлот shadow_circle.spr и стави го во \Valve\cstrike\sprites. Преостанатите фајлови копирај ги и стави ги во \Valve\cstrike и при копирањето доколку ти побара кликни на YES TO ALL. Тоа е
Ајде пратени уште еднашFala ti druze na objasnuvanje ama vo PP nemam nisto. Aj ako ne te mrzi prati mi gi uste ednas pa da probam. Vo sekoj slucaj blagodaram za pomosta :helou:
E saga stignaa Fala tiАјде пратени уште еднаш
Најверојатно од схето е. И мене ми се рестартира дури и исклучува некојпат,а исто и кога пуштам камера на мсн некогаш се рестартире.Shit :nenene:Зошто ми се рестартира ком.. од SXE INJECT на кантер ?:nesvest::nesvest:
Se soglasuvam so hugru ne e mozno od sxe-to da ti se restartira pc to.Moze da prai sxe-to dr komplikacii a ova ne e mozno pozz:smir:до пс-то ви е, не тропај глупости, како може од камера ад ти се рестартира и да е до схе-то ? ? ? ? ?
Ne ti cini pachot probaj so nekoj dr pach :wink:hi, imam eden problem na nekoi serveri, mi pisit: This server using a newer protocol (48) than your client (47). You should chech for updates to your client. ? e sega kako mozam update da mu napravam ?
aj nekoj ako znae neka pise pls ..
fl od napred
da, e so treba da napravam za da mozam da igram, zs mn mn ne se razbiram jas, aj objasni ako sakas tnxNema vrska be...Ti probuvas od steam da vlezes na non-steam serveri taka?