Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Дечки ај малце вратете се во реалноста. Ве избација од купот, на ивица сте од испаѓање и од лига шампиони, на крај и преку ку*от да изгубиме на Бернанбе пак разликата ќе биде 1 бод.....или можеби вие ќе немате пораз до крај? Ако испадне така свака част.:smir:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Дечки ај малце вратете се во реалноста. Ве избација од купот, на ивица сте од испаѓање и од лига шампиони, на крај и преку ку*от да изгубиме на Бернанбе пак разликата ќе биде 1 бод.....или можеби вие ќе немате пораз до крај? Ако испадне така свака част.:smir:
А бе види...се е можно.:)
Можно е да го тепаме Ливерпул и да освоиме ЛШ.
Можно е (а богами и веројатно) да одбраниме во Примера. Лошиот период за Реал е назад. Барса таков немаше, па и дојде во најлош момент. По лицата на играчите, ептен се деморализирани и во моментов можеби се сомневаат во своите способности или некои објективни околности.:)
Може и Барса да стане шампион...можеби...:)

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
:vozbud::vozbud: леле знаев дека ќе ни помогне Атлетико честито нека им е :helou:
барСЕЛОна шупаци редно беше да влезат во криза се надеваме подолго ќе трае хехе

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
gledam mnogu ste srekni pa i kako ne bi bile od visoki 12 namalivte na 4,samo i ja lani bev sreken koga barsa ja namali prednosta na real od 9 10 poeni na 3 4 taka nesto bese i koga pak real ripna napred
taka nekako ke bide i sega real se 10 natprevari bez poraz mislam pa neka ne bidat ute 2 3 pa i 4 natprevari bez poraz no posle sekako deka eden poraz ke ima samo ke vidime od koj
a na barsa krizata veke ke pomine oti veke 3 natprevari se bez pobeda
ако ги споредуваш ланската Барселона и овогодинешниот Реал не знам што да ти речам освен :tapp:

не ми се верува дека навивав за Патетико ај добро од сега Атлетико ќе ги викам :wink: ама рака на срце многу јака утакмица беше иако судиите како и обично оваа сезона ја фаворизираа екипата на шупаците сепка беше утакмица за мерак каква Англија каква Италија Viva Espana и Viva Madrid

Член од
10 март 2008
Мислења
18
Поени од реакции
1
ej koj go stavase toj ledot sto se topi daj stavete go pak izgleda zar ni e.
Cestitki do site sto navivaat za Real , i site sto se protiv Barselona.
Samo da ve pocetam deka vcera trebase da bide 5:3 za Atletico ama im ponistija cist gol.
Samo za sporeduvanje na golmanite sto pisuvavte.
Ja neznam koga Casilas primil pet na natprevar.

Г

Грејвдигер

Гостин
:pos2::pos2: Ние пак ќе си газиме, само што мора да го напраиме првенството поинтересно :smir:

А за Валдез:kesa: Ама ипак ќе праиме сума сумарум за сезонава на крај:smir:

П.С Нека ви текне и на постов на крај на сезона.
ќе ја газите сувата трева на тој вашиот посран стадион. А Валдез може вода да му носи на Касиљас.:baeh:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Абе ај уживајте до крајот има уше 13 кола. Шо да не Барса сите 13 ке ги победи па сигурно ке киксне на некоја од нив, но и за Реал важи не се знае има време, но во овој случај е добро што се намали разликата на само 4 бода

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Kasi е прв, Буфон втор:pipi:
Касилјас е најдобар само нема среќа многу лесни голови прима ,а потешки шутеви брани.Буфон имаше долга пауза и не е оној што беше некогаш.Се надевам дека ќе ги покаже своите квалитети на Енфилд.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Касилјас е најдобар само нема среќа многу лесни голови прима ,а потешки шутеви брани.Буфон имаше долга пауза и не е оној што беше некогаш.Се надевам дека ќе ги покаже своите квалитети на Енфилд.
да,тоа е што нема среќа па такви голови прима:):) Касиљас многу падна во формата по еуро 2008 али се надевам дека ќе се врати во онаа топ форма

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
jas mislam deka sega na 10 ke pobedime 0-2 na enfild vie so mislite

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom