Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
хахахаха си ги научил на памет кој каков експерт е:pos2:

Ќути нема бегање од тоа :)
Па мора, на секој фан клуб мора да додадат нешто. Кој на која позиција треба да игра, кој не треба да игра, кој тренер треба да го избркаат и сл. Ипак експерти се...

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Па мора, на секој фан клуб мора да додадат нешто. Кој на која позиција треба да игра, кој не треба да игра, кој тренер треба да го избркаат и сл. Ипак експерти се...
Батали тоа, Дено знае со кој играч може да се освои ЛШ а со кој неможе.
Ретки се таквите ко него.:pos2:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ајде сега ни останува дербито да го добиеме и уште еден кикс на барса и титулата е наша

G

Gray Foxx

Гостин
Значи поздрав до боби4е и зокиарсенал и стварно ми е мака што во вашите очи сум експерт ради тоа што целата моја експертиза е доведена на ниво на 15 годишник. Пу пу скраја да е. Сепак мора да има и вакви како вас со вашите глупи 'саркастични'постови во кои повторувате нешто што во вашата залудничава изглупавена и доста идиотска глава звучи како факт. Да сте малце попаметни ке сфатете што сакав да ви кажам, а не да си ги лижете ташаците тука и да докажуете кој е помутав.
И еве да ви преведам, не треба да славите кога сте 9 бода пред противникот а не пак 4 бода зад него. Поздрав и секое добро за вистинските навивачи на фудбалската игра.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Значи поздрав до боби4е и зокиарсенал и стварно ми е мака што во вашите очи сум експерт ради тоа што целата моја експертиза е доведена на ниво на 15 годишник. Пу пу скраја да е. Сепак мора да има и вакви како вас со вашите глупи 'саркастични'постови во кои повторувате нешто што во вашата залудничава изглупавена и доста идиотска глава звучи како факт. Да сте малце попаметни ке сфатете што сакав да ви кажам, а не да си ги лижете ташаците тука и да докажуете кој е помутав.
И еве да ви преведам, не треба да славите кога сте 9 бода пред противникот а не пак 4 бода зад него. Поздрав и секое добро за вистинските навивачи на фудбалската игра.
Абе ај не умарај ова е фан клуб и тука ние шо навиваме за реал шо сакаме ќе пишеме а ти со твоите филозофски мислења ПОДОБРО ДА НЕ ПИШУВАШ НА ОВАА ТЕМА !
Океј!
Мислам доколку не сакаш Бан!
:tapp:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Море се*ак кај виде ние да славиме? Дај не замарај со поздрави и честитки одј*би од темава очигледно не си добродојден тука!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Море се*ак кај виде ние да славиме? Дај не замарај со поздрави и честитки одј*би од темава очигледно не си добродојден тука!
:back::back: --- Апсолутно во право ---
Меси го видовте на крај ! хахахахаха

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Само едно мене не ми е јасно. Каде се сите тие фанови кои навиваа за Барса на форумов? Кога Барса газеше се пред себе се појавија 1000 нови членови, кои “навиваат“ за Барса. А сега ги нема, земјата ги голтнала? :)

Тука сме не се секирај ти за нас:smir:

M

Mario Gómez

Гостин
Гледајте сеир Syn е на одмор.Тешко вас и мене кога ќе се врати..

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Како беше наа кладилницата шо почна да ги дели наградите на оние кој ставиле на Барселона :tapp::tapp::tapp: Доказ дека фудбал си е фудбал и се е можно

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
не се секираме ние за вас штом си влегол во фан клуб реал мадрид значи ти се секираш за нас! :pusk:

Како погоди бе ц ц ц:toe: Само му одговорив на постот наменет за навивачите на Барса, а мене ама ич к*р не ме боли за Реал и неговите резултати!

M

Mario Gómez

Гостин
Како погоди бе ц ц ц:toe: Само му одговорив на постот наменет за навивачите на Барса, а мене ама ич к*р не ме боли за Реал и неговите резултати!
А сега кога ќе ве стасаат ќе ги гледате нив повеќе од барса.:nenene::nenene:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
ххахахаа странава 832 ме изнасмеа :) хахаа.. боби4е со експертиве хахахаха будала :) оффф :vozbud::pos2:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ама треба да те боли оти дербито ако го изгубите титулата е наша

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom