нема никаква врска тоа .За големи тимови не претставува голема разлика домашен или гостибски терен во домашно првенство.Ако продолжи Барса вака имаме добри шанси.Најважно што е дека El Clasiko се игра на Бернабеу.Да му одговар и на Иван погоре што напишал :ние не мислиме туку се надеваме и сме сигурни 85% дека идеме во четврт финале.Знаете што дознав читајќи на фан клубот на барСЕЛОна...??(еден дечко ми ги отвори очите)....Дека барСЕЛОна има многу полесен распоред од реал и тука ја гледа нивната шанса:uvo:
брат... чул те господ... тоа ако се деси .. незнам... ке експлодирам од среќанема никаква врска тоа .За големи тимови не претставува голема разлика домашен или гостибски терен во домашно првенство.Ако продолжи Барса вака имаме добри шанси.Најважно што е дека El Clasiko се игра на Бернабеу.Да му одговар и на Иван погоре што напишал :ние не мислиме туку се надеваме и сме сигурни 85% дека идеме во четврт финале.
Неможеш да кажеш дека е израмнето кога 3 натпревари играте на гостински терен ама ќе видиме тогаш што ќе биде можеби ќе имате мала предност ако испаднете од ЛШ(не дај боже)а ние ќе играме во 3 натпреварувања и играчите ќе бидат поуморни од вашите ама ќе видиме уште е рано да се зборува за титулата кога беа 12 бода предност Пеп зборуваше не е уште решено ама никој не му веруваше искрено ни јас ама ќе видиме има време уште 13 кола се до крај.Ист распоред имаме, еден по друг играат, само што Барса појаките тимови на крајот ги пречекува дома, ние играме во гости. Ама класико е на Бернабе, така да израмнето е некако![]()
Епа добро ајде вие пример кикснете сите 3 средби на гостински терен а ние победиме 3 дома и тогаш веќе се знае кој е шампион и класикото нема да биде важноТие три натпревари се ништо во споредба со тоа кај се игра класико, директно соочување за титула е тоа.
Де бе де беее. Валдез FTW !!!Kasi е прв најдобар, Буфон втор![]()
konecno i nekoj fer navivac na real so razmisluva dobroЏабе калкулирате математики. Едно коло може да ја заврти ситуацијата, дал во ЛШ, а за Примера не вреди да се збори 48 бода се во игра, има да има пресврти ехее.
па да може и да нема значење ако МАДРИД веќе ја има обезбедено титулатаkonecno i nekoj fer navivac na real so razmisluva dobro
ja neznam so ste zapnale tolku na bernabe,toj natprevar moze da nema ama bas nikakvo znacenje ako barsa do togas go zgoleme vodstvoto a ako ostane vaka 4 boda togas ima i toa kako golemo znacenje
ama do bernabe i real i barsa ke napravat po nekoj kiks ako gledate realno cisto fudbalski