Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ако можеа Бенфика да ги тепаат дома, може и Реал ебаго.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе правете разлика меѓу тешко и невозможно. Тешко е, ама не и невозможно. Еден гол имаат само разлика, не не тепале којзнае колку, само да изиграат како што треба и да им ги затнат муцките на тие што правеа сеир на темава после поразот на Сантаиго.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Знаете што дознав читајќи на фан клубот на барСЕЛОна...??(еден дечко ми ги отвори очите)....Дека барСЕЛОна има многу полесен распоред од реал и тука ја гледа нивната шанса :D:uvo:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ист распоред имаме, еден по друг играат, само што Барса појаките тимови на крајот ги пречекува дома, ние играме во гости. Ама класико е на Бернабе, така да израмнето е некако :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Знаете што дознав читајќи на фан клубот на барСЕЛОна...??(еден дечко ми ги отвори очите)....Дека барСЕЛОна има многу полесен распоред од реал и тука ја гледа нивната шанса :D:uvo:
нема никаква врска тоа .За големи тимови не претставува голема разлика домашен или гостибски терен во домашно првенство.Ако продолжи Барса вака имаме добри шанси.Најважно што е дека El Clasiko се игра на Бернабеу.Да му одговар и на Иван погоре што напишал :ние не мислиме туку се надеваме и сме сигурни 85% дека идеме во четврт финале.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
нема никаква врска тоа .За големи тимови не претставува голема разлика домашен или гостибски терен во домашно првенство.Ако продолжи Барса вака имаме добри шанси.Најважно што е дека El Clasiko се игра на Бернабеу.Да му одговар и на Иван погоре што напишал :ние не мислиме туку се надеваме и сме сигурни 85% дека идеме во четврт финале.
брат... чул те господ... тоа ако се деси .. незнам... ке експлодирам од среќа :) еееее... од коа освоивме ЛШ 2002.. од тогаш па 5 години навака.. секад викам... аххх ај другата година... појаки ке бидеме немавме среќа... 5 години по ред... само 2002 ни беше мн среќна... ако ја поминеме фазата...:drk:no comment :P

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ист распоред имаме, еден по друг играат, само што Барса појаките тимови на крајот ги пречекува дома, ние играме во гости. Ама класико е на Бернабе, така да израмнето е некако :)
Неможеш да кажеш дека е израмнето кога 3 натпревари играте на гостински терен ама ќе видиме тогаш што ќе биде можеби ќе имате мала предност ако испаднете од ЛШ(не дај боже)а ние ќе играме во 3 натпреварувања и играчите ќе бидат поуморни од вашите ама ќе видиме уште е рано да се зборува за титулата кога беа 12 бода предност Пеп зборуваше не е уште решено ама никој не му веруваше искрено ни јас ама ќе видиме има време уште 13 кола се до крај.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Тие три натпревари се ништо во споредба со тоа кај се игра класико, директно соочување за титула е тоа.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Тие три натпревари се ништо во споредба со тоа кај се игра класико, директно соочување за титула е тоа.
Епа добро ајде вие пример кикснете сите 3 средби на гостински терен а ние победиме 3 дома и тогаш веќе се знае кој е шампион и класикото нема да биде важно:toe:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Џабе калкулирате математики. Едно коло може да ја заврти ситуацијата, дал во ЛШ, а за Примера не вреди да се збори 48 бода се во игра, има да има пресврти ехее.

I

IBIZA SOUND

Гостин
Џабе калкулирате математики. Едно коло може да ја заврти ситуацијата, дал во ЛШ, а за Примера не вреди да се збори 48 бода се во игра, има да има пресврти ехее.
konecno i nekoj fer navivac na real so razmisluva dobro
ja neznam so ste zapnale tolku na bernabe,toj natprevar moze da nema ama bas nikakvo znacenje ako barsa do togas go zgoleme vodstvoto a ako ostane vaka 4 boda togas ima i toa kako golemo znacenje
ama do bernabe i real i barsa ke napravat po nekoj kiks ako gledate realno cisto fudbalski

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
konecno i nekoj fer navivac na real so razmisluva dobro
ja neznam so ste zapnale tolku na bernabe,toj natprevar moze da nema ama bas nikakvo znacenje ako barsa do togas go zgoleme vodstvoto a ako ostane vaka 4 boda togas ima i toa kako golemo znacenje
ama do bernabe i real i barsa ke napravat po nekoj kiks ako gledate realno cisto fudbalski
па да може и да нема значење ако МАДРИД веќе ја има обезбедено титулата :vozbud::vozbud::vozbud:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Само кажавме факти:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop