- Член од
- 15 септември 2008
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 337
А ти зошто таму си тераш закачка, па сеа од нас бараш помош а?:smir:Kaj ste be Realci,dojdete vo fan klubot od Barsa malku pomos da dobijam me skinaa.
А ти зошто таму си тераш закачка, па сеа од нас бараш помош а?:smir:Kaj ste be Realci,dojdete vo fan klubot od Barsa malku pomos da dobijam me skinaa.
hahahahaА ти зошто таму си тераш закачка, па сеа од нас бараш помош а?:smir:
А ти да дојдеш овде, и да си тераме моабет како што треба? Што има да идеш у фан клуб Барса, освен ако немаш некоја потреба и да разговараш како човек без провокации. Глеај си овде работата и готово.Kaj ste be Realci,dojdete vo fan klubot od Barsa malku pomos da dobijam me skinaa.
Абе не е за да го затнам, му кажувам кој му е крив кога сам си ствара проблемиhahahaha
bravo MITEMAN ama go zatna![]()
Не можам да ги поднесам викаа дека Барса е најуспешната екипа во последниве 18 години Реал беше 5-ти.И како да седамhahahaha
bravo MITEMAN ama go zatna![]()
Нека ти текне кој е најуспешен на сите времиња.Не можам да ги поднесам викаа дека Барса е најуспешната екипа во последниве 18 години Реал беше 5-ти.И како да седам![]()
Глупости, уопште не ни треба ваква промена, нека игра Мец на местото на Пепе и готово, тоа и му е работа, трет централен е во тимот и служи баш за вакви ситуации, не знам зошто не би играл он, на Класико беше ѕвер.
А па и Салгадо десен бек, само тоа не, не сакам ни да помислам шо ќе му се случи во дуел со Симао.
Каков Салгадо бе...ќе се убием ако игра он! Метцелдер незнам колку е спремен за ваква утакмица, посебно да го чува Агуеро и Форлан. Нема долго време играно, го мачеа повреди и да се стави на ваква утакмица е ризик. Рамос да иде централен, Лас десен бек, а Гаго и Снајдер на средина (ако е подготвен Гаго за игра во сабота). Според мене најпаметно.
Каков Салгадо бе...ќе се убием ако игра он! Метцелдер незнам колку е спремен за ваква утакмица, посебно да го чува Агуеро и Форлан. Нема долго време играно, го мачеа повреди и да се стави на ваква утакмица е ризик. Рамос да иде централен, Лас десен бек, а Гаго и Снајдер на средина (ако е подготвен Гаго за игра во сабота). Според мене најпаметно.