Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Kaj ste be Realci,dojdete vo fan klubot od Barsa malku pomos da dobijam me skinaa.
А ти да дојдеш овде, и да си тераме моабет како што треба? Што има да идеш у фан клуб Барса, освен ако немаш некоја потреба и да разговараш како човек без провокации. Глеај си овде работата и готово.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Добро ни тргна годинава, уште да ја опраеме у ЛШ и таман :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
^ Ја појма неам кој е играчот.

Ама за Кастиља ќе игра, така?

---

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/03/05/1139124/sergio-ramos-to-replace-pepe-for-real-madrid-against-atletico

Глупости, уопште не ни треба ваква промена, нека игра Мец на местото на Пепе и готово, тоа и му е работа, трет централен е во тимот и служи баш за вакви ситуации, не знам зошто не би играл он, на Класико беше ѕвер.

А па и Салгадо десен бек, само тоа не, не сакам ни да помислам шо ќе му се случи во дуел со Симао.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Каков Салгадо бе...ќе се убием ако игра он! Метцелдер незнам колку е спремен за ваква утакмица, посебно да го чува Агуеро и Форлан. Нема долго време играно, го мачеа повреди и да се стави на ваква утакмица е ризик. Рамос да иде централен, Лас десен бек, а Гаго и Снајдер на средина (ако е подготвен Гаго за игра во сабота). Според мене најпаметно.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Глупости, уопште не ни треба ваква промена, нека игра Мец на местото на Пепе и готово, тоа и му е работа, трет централен е во тимот и служи баш за вакви ситуации, не знам зошто не би играл он, на Класико беше ѕвер.

А па и Салгадо десен бек, само тоа не, не сакам ни да помислам шо ќе му се случи во дуел со Симао.
Каков Салгадо бе...ќе се убием ако игра он! Метцелдер незнам колку е спремен за ваква утакмица, посебно да го чува Агуеро и Форлан. Нема долго време играно, го мачеа повреди и да се стави на ваква утакмица е ризик. Рамос да иде централен, Лас десен бек, а Гаго и Снајдер на средина (ако е подготвен Гаго за игра во сабота). Според мене најпаметно.

Абе уживајте и двајцата каков Салгадо само шпекулации се, шо Рамос да не е глуп да ризикува баш со Атлетико, Метцелдер мислам дека ке биде топ за Атлетико, добро игра и ја гради одбраната само не игра доволно натпревари тоа е:toe:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154

Брат тоа е промена на цела формација, само ради еден играч. Ја не знам зошто има полемики околу ова, Мец во игра и крај, не мора да значи дека стриктно тој ќе го чува Агуеро, Гаго и Лас ќе му дишат у врат цела утакмица, и него и на Форлан, тоа сум сигурен.
Десно Рамос да се трка со Симао, лево Хајнце да направи пенал.

А да, мислам дека и Снајдер е суспндиран за оваа утакмица, така да ништо од него.
Сеа мислам дека Гути треба да игра, ова би требало да е утакмица баш за него, Атлетико нема некоја густа средина која многу притиска и се создава доста простор, па и ако пробаат да играат офанзивно како со Барселона, ќе ги утепаме :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не ме загрижуваат Атлетико, одбраната им е катастрофа. Единствено тепаа против Барса заради слабата одбрана на Барса. Не мислам дека ќе претставува некој проблем да се победат.

A

Alexander Nevsky

Гостин
хахах е тоа ти се вика комшиско ривалство хехе браво за сликава мислам ддека ќе ги тепате и ќе имате голема самодоверба за на енфилд:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom