Па не знам што попрво да правам, далинско едно си е.. матер, али не е битно тоа толку.
Во второво полувреме, ништо ама баш ништо (освен оној удар на Робен) не покажаа на теренов. Едино Ласс може да се рече, стварно човекот трчаше како улав, ама џабе е тоа, кога нема кој да организира акција, Робен никаде го немаше, Раул и Игуаин тотално отсечени, не знам зошто уште на полувреме го извадија Марсело, требаше Гаго да ја напушти играта а Гути да влези во игра. Еден кикс во одбрана и толку беше ни се скратија шансите за поминување на ова бедно осминафинале.
Не знам што да очекувам во реваншот, ќе си останам оптимист, ќе си навивам за Реал и нормално ќе очекувам победа...
Абе подобро играте, затоа е фудбалот возбудлив, реал направија 10 шнси, а ливерпул една шанса и гол!
Ајде може во англија ќе ги тепате
Кој шанси на Реал ? Освен онаа на почетокот на Раул ?
sramota golema sramota...
abe neka se ebe toj ramos i dvajcata...
koj kur ne gi pusti sneijder ili van der vaart... guti glupAKOT GO PUSTI....
AJ SEGA CESTITO NEKA NI E ELIMINACIJA:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
Арно беше кога тепавме 6-1, ама сеа тоа е, не е ова Бетис, требаше да играат како што играа против нив, се гледа дека многу ни фалеше добар организатор на игра .. Ама то је, главата горе, кога они не изненадија на Сантијаго, зошто и ние да не ги изненадиме на Енфилд...