Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
A

Alexander Nevsky

Гостин
ајде вечер дробење ќе им дадете на ливерпоол:vozbud:робен ќе им крши кичмите а раул ќе им кине мрежата:helou:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Ајде вечер очекувам победа влеговме во форма добри сме мислам би требало 1-0 најмалку да тепаме со 2 презадоволен ќе бидам :pipi: ајде со господ напред одиме на победа:vozbud:

V

Viktoranius

Гостин
Ајде со среќа вечер. Се знае со кој состав ќе излезе Хуанде или?

Иначе ставив иладарче на Реал.:)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Икер Рамос Пепе Канаваро Хајнце Диара Гаго Марсело Робен Раул Игуаин.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Вечерва се надевам на победа, конечно да го поминиме ова проклето 1/8 финале
Верувам во Хуанде, со среќа!

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Многу време немам пишано тука,дека немам време.Да почнам од утакмицата со Бетис.Леле леле тоа беше толчење на противникот,конечно Реал Мадрид го има оној стариот сјај,а се знае тој сјај кога блеска највеќе-кога игра Раул фантастично.
Вечер со Ливерпул очекувам сличен натпревар како тој меѓу Интер-Манчестер.Само очекувам Реал да ја има иницијативата.Со среќа дечки и очекувам вечер спектакал!

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Juande Ramos dispondrá el siguiente once para el partido de ida de la eliminatoria de octavos de final de Copa de Europa: Casillas en portería; Ramos, Pepe, Cannavaro y Heinze en defensa; Lass, Gago, Marcelo y Robben en el centro del campo; Raúl e Higuaín como hombres más adelantados.

El Liverpool, por su parte, jugará con Reina en portería; Arbeloa, Carragher, Skrtel y Fabio Aurelio en defensa; Mascherano, Xabi Alonso, Kuyt, Riera y Benayoun en el centro del campo; Torres en la punta de ataque.

Ај со Господ напред, мене притисокот уште сеа ми отиди 140/90

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Juande Ramos dispondrá el siguiente once para el partido de ida de la eliminatoria de octavos de final de Copa de Europa: Casillas en portería; Ramos, Pepe, Cannavaro y Heinze en defensa; Lass, Gago, Marcelo y Robben en el centro del campo; Raúl e Higuaín como hombres más adelantados.

El Liverpool, por su parte, jugará con Reina en portería; Arbeloa, Carragher, Skrtel y Fabio Aurelio en defensa; Mascherano, Xabi Alonso, Kuyt, Riera y Benayoun en el centro del campo; Torres en la punta de ataque.

Ај со Господ напред, мене притисокот уште сеа ми отиди 140/90
Ja неам мерено али и мене ми е тука некаде сигурно :vozbud: И срцево почна забрзано да ми чука, адреналинот е преголем :vozbud: Дали ќе можи да се издржи ова ?? Со среќа момци, покажете вечерва кој е РЕАЛ МАДРИД :smir:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
lele jas za vas ne znam ama mene mi e sigurno 200/120
ja uplativ na 5 000 pa tesko mene adrenalin puka!!!!!
aj da se nadevam deka ke tepame...
so sreka na site!!!!
p.s. mnogu ke mi treba :salut: .... :tv:

M

Mario Gómez

Гостин
Ајде нека вие со среќа,мислам дека имате добра шанса вечерва за повочен резултат па очекувам повторно да се сретнете со нас.:nenene:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ајде уште 15 минути.Со среќа.
Ајде Бенитез нека изгуби сигурно сака тим од неговата земја да освои ЛШ.
Попуштил не попуштил тепаме сигурно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom