Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Оу ноууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу :nenene: :nenene: :nenene:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
ебете си матер па некој има фрлено клетва на нас гарант што толку не може да победиме во тоа е*а*о осмина финале.па без телевизор ќе останев заради вас бе.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Ма ај во пм. со 8 играчи се бранат Ливерпул. Е тоа мразам кога гледам ЛШ. Абе, Spainish football FTW. :)
Yup. My point confirmed. Што убаво ми беше без ЛШ, да може да гледаш ФУДБАЛ, а не 8 души застанале во линија и шутират топката цело време напред. Исто како со Juventus. Глупости.

Ах, ќе се изначекаме за салам фудбал 2 недели = кога играме со Атлетико.

Г

Грејвдигер

Гостин
Ај со здравје. Повеќе среќа следниот натпревар. :nesvest: Јас си бегам, додека не настрадал некој дома....

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
лошо многу лошо нема што да бараме на Енфилд многу ке бидит тешко...значи ко да не имат некој проколнато да не можиме 1/8 финале да поминиме. :kesa::kesa::kesa:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ај со здравје. Повеќе среќа следниот натпревар. :nesvest: Јас си бегам, додека не настрадал некој дома....
Кај мене телевизорот ќе настрадеше за влакно.
Сеа брат ми на глава ќе ми се качи ај у ку*ац што мораа да изгубат.

--N-SOUND--

Street Dragster
Член од
22 февруари 2009
Мислења
252
Поени од реакции
6
абе више ми ску*** да глеам како испагаат во 1/8 па срамота е ова бе место да ги игра снајдер р.в.д ваарт тој игра со гаго и ласс па требаше само еден од нив двајца да игра и наместо хаинце-марсело а наместо гаго-снајдер

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Типично, лига на шампиони. Формула за успех, 10 души во одбрана.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Абе подобро играте, затоа е фудбалот возбудлив, реал направија 10 шнси, а ливерпул една шанса и гол!
Ајде може во англија ќе ги тепате:toe:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
sramota golema sramota...
abe neka se ebe toj ramos i dvajcata...
koj kur ne gi pusti sneijder ili van der vaart... guti glupAKOT GO PUSTI....
AJ SEGA CESTITO NEKA NI E ELIMINACIJA:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Па не знам што попрво да правам, далинско едно си е.. матер, али не е битно тоа толку.

Во второво полувреме, ништо ама баш ништо (освен оној удар на Робен) не покажаа на теренов. Едино Ласс може да се рече, стварно човекот трчаше како улав, ама џабе е тоа, кога нема кој да организира акција, Робен никаде го немаше, Раул и Игуаин тотално отсечени, не знам зошто уште на полувреме го извадија Марсело, требаше Гаго да ја напушти играта а Гути да влези во игра. Еден кикс во одбрана и толку беше ни се скратија шансите за поминување на ова бедно осминафинале.

Не знам што да очекувам во реваншот, ќе си останам оптимист, ќе си навивам за Реал и нормално ќе очекувам победа...

Абе подобро играте, затоа е фудбалот возбудлив, реал направија 10 шнси, а ливерпул една шанса и гол!
Ајде може во англија ќе ги тепате:toe:
Кој шанси на Реал ? Освен онаа на почетокот на Раул ?

sramota golema sramota...
abe neka se ebe toj ramos i dvajcata...
koj kur ne gi pusti sneijder ili van der vaart... guti glupAKOT GO PUSTI....
AJ SEGA CESTITO NEKA NI E ELIMINACIJA:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
Арно беше кога тепавме 6-1, ама сеа тоа е, не е ова Бетис, требаше да играат како што играа против нив, се гледа дека многу ни фалеше добар организатор на игра .. Ама то је, главата горе, кога они не изненадија на Сантијаго, зошто и ние да не ги изненадиме на Енфилд...

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
И мене ми е криво што изгубивте мали ви се шансите во 1/4 финале од кога ги тепаше ливерпул на барса во 07-08 година на кур ми идат ливерпул така да.. жал ми е сакав сите 4 шпански екипи да се пласират во 1/4 финале ама нема едноставно да им покажеме заби на англичанците челзи ман утд арсенал и ливерпул ама сите гомна станавме така да ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom