Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
Абе дечки сте за собир во Вторник? Цел свет ќе гледа што се случува на Бернабе ама кој го ебе - на Алијанц ќе има голови :pos2:
Can't make it. За в петок се чувам.:) Не, сериозно имам за полагање а книга немам фатено и си ветив дека неделава ќе учам.:)

п.с Фрос, :back:

P

PoisonLady

Гостин
Абе дечки сте за собир во Вторник? Цел свет ќе гледа што се случува на Бернабе ама кој го ебе - на Алијанц ќе има голови :pos2:
Еееееееееее биваше сега ова да го прочитам?Таман се договорив со Ливерпулци да ги гледам Баерн ...:)
Ај ако има заинтересираност ваљда ќе дојдам.
П.С. Никола, :back:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Jas sum sekogas In za sobiri pa Idam/ne idam 80/20 samo kade ke se gleda .

M

Mario Gómez

Гостин
Нешо Руни барал друг клуб.

Само Реал и Баерн се во подобра финансиска состојба а и Интер можеби да можат да си го дозволат. Хмм тој би бил одлично појачање дефинитивно но знам Ван Гал шо би рекол.

Ван Гаал: "Rooney?...........nah I think I'll use the 12 year old from the youth team" :pos:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Лулз Руни... ќе составуваме најгрд тандем во свет со Рибери? Епа ај и Тевез и Роналдињо тогаш и комплет сме :pos2:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Лулз Руни... ќе составуваме најгрд тандем во свет со Рибери? Епа ај и Тевез и Роналдињо тогаш и комплет сме :pos2:
smesno ej Rooney be ne vredi ni da se spomne prvo Rooney vo Germanija ? :nenene: vtoro dobar e ali ne e do tolku kolku sto go pravat anglicanive lani samo so mu bese jaka sezona prethodno i sega imase po 4,5 i vise meseca bez daden gol i treto ke vredi mnogu poveke od kolku sto treba cetvrto bayern ne dava tolku pari samo za eden igrac

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Иронија е целиот муабет без нервоза.

Од сега се штп ќе се каже саркастично кај нас во фан клуб нека оди со [сарказам][сарказам_енд/] таг :smir:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Иронија е целиот муабет без нервоза.

Од сега се штп ќе се каже саркастично кај нас во фан клуб нека оди со [сарказам][сарказам_енд/] таг :smir:
dobro znam deka ti bese sarkasticen zborev za bobi procital na bigsoccer pa go pisuva istoto tuka :D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Не мислам ни Боби дека е сериозен со муабетов за Шрек... така Боби? :smir:

Инаку Швајни, Олиќ и вБјтен се враќаат на тренинг. Со оглед на тоа што и вБомел не игра претпоставувам за почеток Тимо ќе остане во тимот но на позицијата на вБомел. Би сакал да добие шанса и со ХСВ против сериозен противник па ако го бива вБајтен да си фати место кај Мичо дома на кауч. Не дека вБомел е подобар сезонава ама тоа место е свето за Луис па нема шанси таму да се „вдоми“ Тимо.

Швајни е веројатно дека ќе стартува а од Гомез очекувам да продолжи каде што застана.

Освен тоа или ќе ни платат Холанѓаниве за Робен и вБомел (повреди по вина на нивниот доктор на играчи кои ние ги плаќаме) или ќе се оди на доооооолг судиски спор кој Румениге очекува да има ефекти како Босман на времето. Холанѓаниве сакале да го избегнат тоа па сега ќе се бара чаре...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Не - нема теорија до карти да дојдеме „организирано“. Имаше варијанта преку Бугарски фан клуб да се оди ама не ја истуркавме до крај таа работа затоа што вклучуваше префрлање на одредена сума Евра на с-ка на организаторот во Бугарија. Тие што ќе требаше да го предложат ова, вклучувајќи ме и мене, не сакавме да ризикуваме со ова за да испадне играчка-плачка работава со парите.

За набавка на карти општо, за кој било натпревар, се правеше муабет неколку пати до сега и заклучокот е дека:

1. Оваа сезона карти НЕ МОЖЕ да се набават официјално од Баерн (продадено е се уште од Август/Септември),
2. Ако сакаме некаде оваа сезона мора барем 2 месеци унапред да знаеме колку души за да би се обиделе да набавиме од фан клубови во Германија кои набавуваат карти уште на почеток на сезона,
3. Пред почеток на наредна сезона ќе добиеме писмо од Баерн за официјално да си нарачаме карти за натпревари по избор, но во разговор со Германските навивачи ми беше кажано дека за да би имале реални шанси да добиеме карти ќе треба да нарачаме барем за 2-3 натпревари (зш во принцип за секоја карта пред сезоната клубот добива 5-10 барања).

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Не - нема теорија до карти да дојдеме „организирано“. Имаше варијанта преку Бугарски фан клуб да се оди ама не ја истуркавме до крај таа работа затоа што вклучуваше префрлање на одредена сума Евра на с-ка на организаторот во Бугарија. Тие што ќе требаше да го предложат ова, вклучувајќи ме и мене, не сакавме да ризикуваме со ова за да испадне играчка-плачка работава со парите.

За набавка на карти општо, за кој било натпревар, се правеше муабет неколку пати до сега и заклучокот е дека:

1. Оваа сезона карти НЕ МОЖЕ да се набават официјално од Баерн (продадено е се уште од Август/Септември),
2. Ако сакаме некаде оваа сезона мора барем 2 месеци унапред да знаеме колку души за да би се обиделе да набавиме од фан клубови во Германија кои набавуваат карти уште на почеток на сезона,
3. Пред почеток на наредна сезона ќе добиеме писмо од Баерн за официјално да си нарачаме карти за натпревари по избор, но во разговор со Германските навивачи ми беше кажано дека за да би имале реални шанси да добиеме карти ќе треба да нарачаме барем за 2-3 натпревари (зш во принцип за секоја карта пред сезоната клубот добива 5-10 барања).
Kupuvam godisna pravo !! Samo neka doagja taa 2011 .

--- надополнето ---

BTW sakam da go gledam Gomez ovaa godina vo napadot i plus sega so Ribs i Robi ke bideme TOP , ama.... odbranava bee :))))))

P

PoisonLady

Гостин
Инаку Швајни, Олиќ и вБјтен се враќаат на тренинг. Со оглед на тоа што и вБомел не игра претпоставувам за почеток Тимо ќе остане во тимот но на позицијата на вБомел. Би сакал да добие шанса и со ХСВ против сериозен противник па ако го бива вБајтен да си фати место кај Мичо дома на кауч..
Нема да има потреба од такво нешто затоа што:
Во јануари,Мартин Демикелис ќе го напушти Баерн Минхен. :(:(:(:(:( За седум ипол години поминати во клубот, тој одигра 214 натпревари а постигна 14 гола и имаше 4 асистенции.
Кој сака,може да почне да слави уште од сега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom