Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
Полувремево лудило, 2:1 за нас, а Клуж три гола дадоа.:) Тимошчук две големи грешки направи, првата при голот а втората на крајов тој суројцата статива кога погоди. Мора да се консолидираат малку.
Торпедо, знам што информации бараше, се пошегував малку. Нема ништо ново за Робен, ќе се врати на терените после Нова Година.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Добро како глеаш стрим коа толку те заебава нетот? ^^ :smir:

Инаку за натпреваров... ако некој од втора германска лига го гледа во моментов гарант се осеќа ко Зидан. Мувла. Швајни нешто се труди ама и он изгуби 1-2 во многу лоша ситуација топка и тоа направи проблеми назад. Прањо и Хамит се тапа, Отл е лол, Кроос нешто пробува со Милер, Гомез трчка ваму-таму а никој не го игра, Фичо ко поголем дел од сезонава исто тапа... that about summs it up :smir:

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
i LS da osvoi sekogas ke go mrazam ova kopile van Gaal.... po patetnica igra nemam videno.... vo nasiot sesnaesetnik site se xavi,iniesta i fabregas, a vo protivnickiot i sumulikoski ima podobar procent na uspesni passovi.... nz sto da kazam totalna katastrofa e igrava

Н

'Никола'

Гостин
^ Многу маваат овие од Клуж, затоа се кочи играта. Цело време прекини има. Во цела оваа ситуација ме бендисува што судијата е на ниво.

--- надополнето ---

а да дајте стрим 1 сат пишувам
Имаш една страна поназад канал од сопкаст.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Еве уште еден на сопкаст, потапа слика ама не сецнува ни за секунда: Channel - 98534

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
^ Многу маваат овие од Клуж, затоа се кочи играта. Цело време прекини има. Во цела оваа ситуација ме бендисува што судијата е на ниво.

--- надополнето ---

Имаш една страна поназад канал од сопкаст.[ abe ostaj sto mavaat, i sam gleas deka e totalna katastrofa....gi vide li samo sutevite na ottl?.... topkata dodeka stasase do golot mozea i reklamite na a1 da zavrsat
/QUOTE]

--- надополнето ---

i zaboraviv... centar sutevite na pranjic praznik za ocite

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Кај да е некој ќе не отвори ко конзерва сардини со ваква игра... ХСВ во Петок? Не ќе е на арно ова...

--- надополнето ---

Ахахахахахаххахаааааааааахахахахахахаааа :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom