Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
uste ednas se pokazuva deka Kroos treba da igra AMC dur igrase levo krilo niso ne pokaza ednostvavno ja nema eksplozivnosta za levo krilo deckoto znae da dade killer pass ne mi se veruva van gaal kako mozese da gi igra Muller sredina koa ocigledno treba da igra po strana kaj so ima poveke prostor i Kroos po strana a treba da igra vo sredina.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Марио Гомез мен оф д меч. Фала богу да му даде шанса тој идиот ван гал. По којзнае кој пут ќе пишем дек е најдобриот напаѓач што го имаме. Џабе ван гал инат голем е кога ќе се оправат Олич и Клосе пак они ќе играт . Но можеби и ќе се опамети. Да го пушти пак 90 мин против Клуж , ако даде гол има да му се врати самодовербата. Иначе треба да му текне на ВГ дека џабе е да имаш 70% посед на топка ако немаш шанси. И Бекенбауер изјави дека посед на топка не е кога си подават средината -> одбраната -> голман и обратно. Прв пат да не сме доминанти во посед 51% наспрема 49%.

Н

'Никола'

Гостин
^ ^Точно така. Баерн денеска прикажа една сосема нова игра за разлика од претходните натпревари сезонава. Не доминираше со посед, но толку брз фудбал се играше (од двете страни) што на моменти проверував дали грешен стрим имам пуштено.:) Брзи пасови, не многу вртење на топка лево-десно, експлозивност во нападот и резултатот сам си дојде.
Марио е феноменален, многу пати се враќаше и во средина, тука имаше многу проигрувања со Кроос и Прањиќ (кој мислам дека денес беше најслабиот поединец во нашиот тим). Тимошчук изигра супер како за негова неприродна позиција. Милер константен како и секогаш, со неговите чудни дриблинзи и прекрасни проигрувања. Швајни од кога влезе, не можеа да мрднат на средина Хановер. Оттл многу не го забележав, Бади стандард, Лам некако поподвижен ми беше и наликуваше како на последниве за Германија што ги изигра. Горе долу тоа е. Супер натпревар, вака да продолжат, и Марио под итно првотимски статус да добие без разлика дали Клосе и Олиќ се здрави или повредени.

R

Roten 96

Гостин
СУПЕР МАРИО !!! Браво за целиот тим покажаа дека можат да играат на свор ниво па дури и без бројните играчи кој се повредени.Прв пораз и на Маинц се надеваме дека ке продолжиме да играме вака и да остваруваме победи ;)

Н

'Никола'

Гостин
Абе знаете дека го делиме второто место со Мајнц за најдобра одбрана досега?:) Само Дортмунд имаат примено помалку голови од нас.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Животот повторно има смисла.

Честито победа, нека ни се множат.

Слушав нешто за продажба на Гомез во Ливерпул, замена и доплата за Џеко??...:uvo::uvo: Или не??

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.178
Абе овој вашиов Бабел се распуцал а????Браво......ајде продолжете вака!!!!!

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Некои факт од утакмицата од страната на Баерн линк

Најбитните според мене :)
3 Mario Gomez scored all three goals against Hannover, his first hat-trick for Bayern.

5 Gomez scored his goals from five shots, with Thomas Müller creating five shooting chances. The pair topped the respective rankings on the day.

90 Holger Badstuber won an outstanding 90 percent of his tackles.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ова за играта дека не била на посед не го преценувајте како информација - со ваков крпен состав Луис не можеше да ја протне неговата игра и мислам пак ќе гледаме пимплање без крај кога ќе се вратат бар 60% од повредените.

А многу би сакал Луис да научи да биде пофлексибилен во тактиките и во изборот на играчи :toe:

Н

'Никола'

Гостин
^ Абе јесте да немаше никаков избор со играчите (овој никаквиов се покажа победнички), ама и самиот треба да увиди дека ваква игра носи резултати.
Освен ако не сака да турне гинисов рекорд во посед, тоа е друго.:)

--- надополнето ---

Дајте хајлајтс не можам да најдам.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
http://latestvideohighlights.blogspot.com/2010/10/bayern-munich-3-0-hannover-video.html Бујрум.

И јас се надевам ќе му дојде умот на вГаал... Дека може да е тврдоглав докажа - ај да видиме дали е кадарен и да научи нешто по пат.

--- надополнето ---

Бај де веј - само што ми светна дека Тимо и Бади во тандем одиграа најдобро во одбрана сезонава. Не дека нападот на Хановер е којзнае што ама кога алтернативите се Даниела и Мартина и по она што го прикажа денес дефинитивно би го оставил Тимо следниве месец дена да се покаже назад. Само ова е малку веројатно да се случи да не се лажеме, Луис е фан на кечерот :nesum:

Како што ги видов јас работите со Хановер (нешто од лош стрим, нешто од Еуроспорт2 хајлајтсот после):

Бут - 3 (имаше една несигурна интервенција)
Лам - 2+ (сеуште мувла според мене, офанзивно скоро ништо, далеку под можностите)
Тимо/Бади - 5 (одлично во тандем, скоро без грешка)
Прањо/Браафхајд - 2 (тапа)
Отл -..? (играше? стварно не го приметив, ваљда дефанзивно си ја завршил работата без топка)
Милер - 4+ /Кроос - 4- /Хамит - 4 (сите тројца ок комбинираа и работеа напред)
Гомез - 5+

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Dobar bese denes ottl igrase deckovo , pokrivase bez topka sto e mnogu bitno za taktika , nesto kako Muntari vo Inter sto igra ali BTW od Kroos ocekuvav mnoooooogu povekje od toa sto go pokazuva i mislam deka deckovo moze mnogu povekje kako AMC od prosta pricina sto imam gledano utakmici za mladata reprezentacija na Germany Kroos gi ima odigrano natprevarite isto tolku dobro kako sto gi ima odigrano semokniot PLAYMAKER Mesut OZIL , pa odovde mi se tie kritiki za Kroos no sepak nadezta za nego mi ostanuva deka moze da stane isto tolku dobar kako Ozil .

Me plasi i formata na Lahm ... na katastrofalnite stoperi uste i Lahm da ne igra kako sto treba , pa da ni dojdat posilni protivnici ke ne punat kako vrekja !

I konecno proraboti Gomez , si stoev cela godina na mislenjeto deka Gomez ke rastura pak i eve denes bese potvrda na toa e sea da go vidam Van Gaal dali ke mi stava nekoj si tamu kako Olic ili Klose vo napad namesto Gomez :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
За Лам - и Спиди Гонзалез веројатно ќе пуштеше душа ако имаше одиграно 2 комплетни сезони без НИЕДЕН меч пауза и за Германија и за Баерн. Дај бе некој пристоен десен бек да земем не сакам ни да помислам што би било Лам да се повреди. А со пристојна замена би можел и да се одмори 2-3 натпревари човекот. И вака како што е би го оставил Хамит да поигра десен бек малку чисто да земе душа Фичо - не дека тој ќе раши со Клуж :toe: Само да видам да не верувам дека Лам ќе добие во брзо време пауза.

M

Mario Gómez

Гостин
Животот повторно има смисла.

Честито победа, нека ни се множат.

Слушав нешто за продажба на Гомез во Ливерпул, замена и доплата за Џеко??...:uvo::uvo: Или не??
Вау и ако дал три гола сега не го шиткаме а? Немој жити се Гомез пак си е рупица и ќе се уверите веднаш на наредните натпревари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom