Брао Момче!
Како што и беше најавено претходно, се собираме за натпреварот Гетафе - Баерн. Се ви е објаснето тука. Само тие што ке доаѓаат ке треба да го потврдат своето доаѓање за да знаеме околу резервацијата. Поздрав
Ајде ама на работа сум до 21 00, ваљда ќе дојдам директно таму, ама не знам каде е точно, па да не се вртам ко мутав околу низ Мавровка.
Како што и беше најавено претходно, се собираме за натпреварот Гетафе - Баерн. Се ви е објаснето тука. Само тие што ке доаѓаат ке треба да го потврдат своето доаѓање за да знаеме околу резервацијата. Поздрав
ТОООООООООООООООООООООООПППП!!!
БРАВО ЗА ОВА!!!!!СЕКОЈА ЧЕСТ!!!КОНЕЧНО УСПЕАВМЕ!!!!
јас најверојатно ќе дојдам,само утре ќе ви кажам за сигурно,да видам да најдам уште некое другарче.Иначе отприлика која возраст сте,или различно е.Онака чисто да знам.Ај поздрав!!!
леле немате појма колку сум среќен,осеќам ќе биде топ!!!па незнам за кој друг клуб од европа вака се организирале фановите у македонија.секоја чест!!!
Ајде ама на работа сум до 21 00, ваљда ќе дојдам директно таму, ама не знам каде е точно, па да не се вртам ко мутав околу низ Мавровка.
Еее Баже бе сеа ли ви текна вака, баш коа ја не сум таму. tazno:
А лани коа се собиравме двајца без тројца бевме.
Иначе убаво да си поминете и нормално ја мислам дека ќе тепаме. :tv:
:helou: