Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
3-1!!!!!!

Ете го видовте лидерот Ван Бомел?!?! 0-1 беше кога тој беше на теренот. Од кога искочи тој (два жолти = црвен :)) 3 пати го примија Бохум.

Што побрзо биде продаден, толку подобро за тимот. Сеа следни Гетафе ќе го јадат.

Искрено,многу верував во него,ама денес докажа дека не заслужува да биде во тимот.Едноставно е недозволиво тоа што го направи.Кај уште заработи жолт во 15 мин.,кај уште стопати го опомена судијата ,он пак продолжи и сосема заслужено доби црвен картон и го остави тимот на цедило.Ја бев најголем негов подржувач,ама вакви испади се недозволиви.Замислете што ќе беше да игравме против Гетафе,реванш па ќе не елиминираа,и после ќе требаше да го линчуваме!!!Инаку тимот покажа одличен карактер денес,и дека може и со играч помалку да победи.Браво за сите,посебно за Лел и Рибери,кои се изнатрчаа,а и Клосе покажа дека Хитцвелд згрешил што го остави на клупа.Подолски више нема на што да се буни!!!Сега преостанува рутинирано да ја привршиме сезоната,имаме 9 бода предност пред Шалке сосема доволно да веќе се прогласиме за шампиони,сепак мора претпазливост.Има уште 7 утакмици до крај!!!Наредни на менито се Гетафе кои ќе го видат правото лице на Баерн таму кај нив среде Шпанија!!!

Ај некој нека го постира третио гол.
Каква асистенција на Клосе!:vozbud::vozbud::vozbud:

Ван Бомел треба да добие сеа една дебела казна заради денешниот натпревар и да биде изоставен од составот за натпреварот со Гетафе.На негово место би било добро да игра или Отл или Соса.Јас би го избрал Отл поради подефанзивноста на овој фудбалер.

Третиот гол на Баерн беше момент на чиста инспирација.Тони прекрасно до Клосе,овој уште поубаво со пета до Лел,и Лел едноставно не можеше и не смееше да згреши!Едноставно нели фантастично.А што се однесува до В.Бомел,треба да добие суспенизја,и да не го игра следниот натпревар.Соса или Отл ќе бидат одлична замена,денес супер се снајдоа.

Сега си очи се насочени накај Четврток-20:45,реванш-дуелот со Гетафе,утакмица која ќе ја одреди сезоната.Ако го поминеме Гетафе,а сигурен сум во тоа тогаш УЕФА-Купот не ни бега со сигурност.Имаме огромна шанса во четврток,и ќе успееме,едноставно осеќам.Само треба да се нападне уште од почеток,да не им дозволиме простор,да наметнеме игра и да дадеме што е можно побрзо гол,а после тоа се ќе биде полесно!!!

ИНАКУ ПРЕНОС ВО ЖИВО НА ТВ ОБН

Без разлика што Ван Бомел игра нервозно и недисциплинирано, Соса и Отл не можат соодветно да го заменат од едноставна причина што Ван Бомел е за класа подобар играч од нив. Треба да го суспендираат на идниот меч ама не во куп уефа туку во првенството со Дортмунд, затоа што ќе биде потребен во четврток со Хетафе, кои вчера со Барселона изиграа доста добра во одбраната и издржаа да не примат гол што многу ме загрижува.

Без разлика што Ван Бомел игра нервозно и недисциплинирано, Соса и Отл не можат соодветно да го заменат од едноставна причина што Ван Бомел е за класа подобар играч од нив. Треба да го суспендираат на идниот меч ама не во куп уефа туку во првенството со Дортмунд, затоа што ќе биде потребен во четврток со Хетафе, кои вчера со Барселона изиграа доста добра во одбраната и издржаа да не примат гол што многу ме загрижува.

Не мора тоа ништо да значи,да беа толку јаки,што не издржаа во Минхен,него Барса е многу слаба,па не успеаа да дадат гол а имаа и 3 стативи,сепак тој е натпревар е сосема друга работа.Во четврток би им препорачал да не излагаат на терен,ќе им биде полесно.Ќе изгубат,ко што не изгубиле во целата нивна историја,а тоа ќе им го овозможи БАЕРНННН!!!!!!

Браво уште еднаш за Баерн како изиграа вчера :smir:

Браво уште еднаш за Баерн како изиграа вчера :smir:

И дали е ова првиот женски фан на Баерн на фан-клубов!!??Ако ако,само така да се продолжи,па и жените во Македонија пратат фудбал!!!

Искрено прв пат пишувам за фудбал под женски јузер...на други места пишував под машки за да не ме дриблаат и сите ми се обраќаа со друже и со брат :pos2:

Искрено прв пат пишувам за фудбал под женски јузер...на други места пишував под машки за да не ме дриблаат и сите ми се обраќаа со друже и со брат :pos2:

Ич да не се сеќираш,кај нас на фан-клубов немаш проблем,бар што се однесува до мене.Иначе незнам дали знаеш,ама Баерн има и женска екипа,такада подеднакво се застапени и жените.:helou:

Поздрав до првиот женски член во фан клубот на Баерн. Само така нека продолжат. Ко ќе слушнам дека женско прати фудбал, па поготово дека навива за Баерн(Ангела е прва), после мајка ми се разбира, срцево ми се пуни. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom