Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 февруари 2008
Мислења
370
Поени од реакции
13
А јас изгледа од на мајка ти калибарот сум а? :smir:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Да да, епа мора да навија и она иначе она си знае :). Се шалам. Кој ти е омилен играч, или ај пошто си женско кој ти е најубав од Баерн?

Член од
29 февруари 2008
Мислења
370
Поени од реакции
13
А неее...не гледам ја дали се манекени или не...играта е побитна дај не зезај мразам коа вака ми зборат демек женско дека..иначе омилен играч хмм..ај да речеме F. Ribery :smir:

Член од
2 март 2007
Мислења
93
Поени од реакции
5

Како што и беше најавено претходно, се собираме за натпреварот Гетафе - Баерн. Се ви е објаснето тука. Само тие што ке доаѓаат ке треба да го потврдат своето доаѓање за да знаеме околу резервацијата. Поздрав

Kirov95

• GoD •
Член од
30 ноември 2007
Мислења
1.001
Поени од реакции
5

Како што и беше најавено претходно, се собираме за натпреварот Гетафе - Баерн. Се ви е објаснето тука. Само тие што ке доаѓаат ке треба да го потврдат своето доаѓање за да знаеме околу резервацијата. Поздрав
:vozbud: Брао Момче!

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358

Ајде ама на работа сум до 21 00, ваљда ќе дојдам директно таму, ама не знам каде е точно, па да не се вртам ко мутав околу низ Мавровка.

bavarec_oh

FCB Support
Член од
8 ноември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
1

Присувство задолжително!!!:bayern::bayern::bayern::bayern:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ТОООООООООООООООООООООООПППП!!!
БРАВО ЗА ОВА!!!!!СЕКОЈА ЧЕСТ!!!КОНЕЧНО УСПЕАВМЕ!!!!
јас најверојатно ќе дојдам,само утре ќе ви кажам за сигурно,да видам да најдам уште некое другарче.Иначе отприлика која возраст сте,или различно е.Онака чисто да знам.Ај поздрав!!!

леле немате појма колку сум среќен,осеќам ќе биде топ!!!па незнам за кој друг клуб од европа вака се организирале фановите у македонија.секоја чест!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
или за нијанса подобрене верзија ;) јбг вежбам дизајн не замеравајте :)

се надевам се гледаме таму и се надевам ќе го напуниме гетафе. ама се мислам нема да биде лесно...

ТОООООООООООООООООООООООПППП!!!
БРАВО ЗА ОВА!!!!!СЕКОЈА ЧЕСТ!!!КОНЕЧНО УСПЕАВМЕ!!!!
јас најверојатно ќе дојдам,само утре ќе ви кажам за сигурно,да видам да најдам уште некое другарче.Иначе отприлика која возраст сте,или различно е.Онака чисто да знам.Ај поздрав!!!

леле немате појма колку сум среќен,осеќам ќе биде топ!!!па незнам за кој друг клуб од европа вака се организирале фановите у македонија.секоја чест!!!

искрено ова ни е втор обид. :smir: не знам колку се другите јас сум трета на факс :toe:а и bayernfanatic е тука негде(плус минус година :Р)

и само околу тоа зошто баш во мавровка во фонтана:

- има два големи телевизори, имаат Телеспорт
- во четврток навечер нема обично живо пиле
- жива багатела е ;)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ајде ама на работа сум до 21 00, ваљда ќе дојдам директно таму, ама не знам каде е точно, па да не се вртам ко мутав околу низ Мавровка.

не можеш да го утнеш пишува ФОНТАНА. доле е инаку по скалите.

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Еее Баже бе сеа ли ви текна вака, баш коа ја не сум таму. tazno:

А лани коа се собиравме двајца без тројца бевме. :pos:

Иначе убаво да си поминете:vozbud: и нормално ја мислам дека ќе тепаме. :tv:

:helou:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Еее Баже бе сеа ли ви текна вака, баш коа ја не сум таму. tazno:

А лани коа се собиравме двајца без тројца бевме. :pos:

Иначе убаво да си поминете:vozbud: и нормално ја мислам дека ќе тепаме. :tv:

:helou:

е баш те зборевме. глеј си таму сеа НБА и НФЛ ние ќе ти кажеме што сме напраиле :tv: :baeh: :smir:

мала шала хехе. ќе фалиш другарче, четворица бевме редовни :) се надевам ќе напраиме нешто повеќе сега, бар како првиот пат лани ако се сеќаваш со реал бевме десетина души. не би било лошо.

позззззз:helou:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ех како ми се доаѓа, ама ако доаѓам ќе стигнам за второ пол.
Ај да размислам па ќе ви кажам утре дали дефинитивно доаѓам.
Toooooor di FC BAYERN MUNCHEN.
Ова последново ми дојде нагон како тој на разгласот ко ќе дадат гол Баерн, ако ви текнува. :vozbud:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Дечки баш ми е мило за ова.Ја сум иначе средношколец,али ваљда нема везе тоа,битно да се собереме и да навиваме.Ја доаѓам најверојатно со едно другарче,и очекувам убедлива победа на БАЕРН!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom