Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки баш ми е мило за ова.Ја сум иначе средношколец,али ваљда нема везе тоа,битно да се собереме и да навиваме.Ја доаѓам најверојатно со едно другарче,и очекувам убедлива победа на БАЕРН!!!

slobodno. kolku poveke dolgo podobro :) i nema veze kolku godini imate(se dok ne ste stvarno mali pa da ne ve pustaat mama i tato:nenene: )

:wink:

slobodno. kolku poveke dolgo podobro :) i nema veze kolku godini imate(se dok ne ste stvarno mali pa da ne ve pustaat mama i tato:nenene: )

:wink:

Епа супер.Утре ќе потврдам за 100%.Иначе те немаше долго време на фан-клубов,али се враќаш во вистинско време!!!

Многу ми е криво што нема да можам да дојдам... ама убаво да си помините и сигурно тепаме:)
:bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern:

Епа супер.Утре ќе потврдам за 100%.Иначе те немаше долго време на фан-клубов,али се враќаш во вистинско време!!!

абе тука сум само слабо со време :nesum:

инаку нешто интересно што го читав на спорт1.де: лам е на пат да го продолжи договорот(призна дека разговорал со клинсман на таа тема и решил да остане).

неофицјално клинси единствено сериозно сака да смени нешто во дефеназивната средина. зе роберто има веќе 34 години а и в бомел не е тоа што беше. според шпекулации во игра се лорик кана од марсеј и де роси од рома. немам ништо против едниот или другиот. отл веројатно останува како замена.

нешто друго што прочитав деновиве: за швајнштајгер и лел заинтересиран е милан. швајни јас на точак би го однел до милано зш од светското до денес игра срање :kesa: а лел никако! сезонава се разви стварно силидно. со лам и јансен имаме можда најдобри крилни бекови во европа. ако некој си оди нек си оди сањол. не ми се верува деке ќе биде стариот некогаш. герлиц веројатно се враќа на крајот на сезонава.

Да дојде Де Роси ќе биде фантастично,ама искрено не верувам!!!

Мислиш Лорик Цана - Албанецот, капитенот на Марсеј, добар е ама не е ништо посебно, а Де Роси би можело солиден фудбалер е, пред се борбен, ама ќе бараат многу пари за него.

аха лорик кана од марсеј. сосема солиден играч. истото важи и за де роси. ако идеме по желба јас би сакал да пробаме маскерано да го земеме ама тоа е веќе ептен нереално.

Што ви е на вас бе Де Роси и Маскерано во Баер ај не се глупирајте. Какви играчи вие имате па уште за други а и неми се верува да дојдат тие двајца во Баер тешко дека ке дојдат.

За следната сезона според мене,ако сакаме да атакувам на титула во ЛШ и да биде конкурентни до крај со екипите од Англија Шпанија и Италија,мора да донесеме 2 играчи.Едниот ќе биде од дефанзивната средина,тука најдобро решение е Де Роси,но тоа е тешко стварливо.Боровски ке заврши работа,ама не е тоа тоа,такада ќе видиме.Другиот играч,што ни треба е од калибарот на Рибери.Без уште еден како него тешко дека можеме да стигнеме подалеку од 4-финале во ЛШ.Одлична работа според мене ќе биде ако дојде Лука Модрич од Динамо,или незнам,ама важно мора да е квалитетен колку и Рибери.Швајнштајгер може да си оди,освен ако не ја подобро формата ама тешко.Тоа е тоа според мене.40 милиони евра ќе завршат работа летово!!!

Сепак мора да се концентрираме на утре!!!Мора да го згазиме Гетафе,и друг избор нема!!!

Добро би дошол играч од калибарот на Де Роси, а Лука Модрич не го даваат под 20 милиони(и не сакам да дадам ни 10 за него).

За крила не би требало да се грижиме,но мора да се купи некој фудбалер од централната средина.

Како што гледам се уште никој не потврдил дека ке дојде 100%. Осеќам дека ке биде исто како лани. Не е работата да се пишува само на форуми за клубот што се навива, а кога ке се собираме никој да не доаѓа. Така не се прави Фанклуб.:toe:

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=653364

i ne e nekoj izvor ama... :toe:

Како што гледам се уште никој не потврдил дека ке дојде 100%. Осеќам дека ке биде исто како лани. Не е работата да се пишува само на форуми за клубот што се навива, а кога ке се собираме никој да не доаѓа. Така не се прави Фанклуб.:toe:

so e pravo pravo e :uvo:

ok koj doagja- se gledame.

pred sok 20:20 ili direktno vo fontana.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom