LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Ете и ја ги изглеав сите до задњава епизода. Ништо не ми е јасно. Се е некако измешано. Што ќе се случи ако сите се сетат на островот? И како би отишле другиве од островот? И дали ако си отидат сите ќе има двајца Џек, две Кејт, два Соер?

И колку епизоди ќе има шестава сезона?

Мислиш нас јасно ни е? :) Да ни беше јасно немаше да биде Lost.

Има уште 5-6.

И демек до тогаш се ќе се реши? И сеа ми текна, кое е тоа детето што му се појавува на Лок?

Па еве се решава полека полека, макар што мислам дека до финалето ќе сме збунети околу тоа што се случува. Не проверив дали финалето ќе биде дупла епизода...

Не знаеме за детето, Лок очигледно се плаши од него. Ја одев до сега најмногу со таа теоријата што вика дека се работи за некој вид на игра. Во оние постарите игри (пошто новиве не ги играм не знам како е), кога ќе ги прекршиш правилата, ти доаѓа нешто како опомена во форма на некој лик, дека имаш кратко време да ја завршиш играта успешно или ќе те терминираат.

Мислам дека детето е токму тоа и му кажува на Лок дека ги прекршил правилата кога го убил Џејкоб и дека за брзо време ќе плати за тоа...

Теорија како теорија...

Па еве се решава полека полека, макар што мислам дека до финалето ќе сме збунети околу тоа што се случува. Не проверив дали финалето ќе биде дупла епизода...

Не знаеме за детето, Лок очигледно се плаши од него. Ја одев до сега најмногу со таа теоријата што вика дека се работи за некој вид на игра. Во оние постарите игри (пошто новиве не ги играм не знам како е), кога ќе ги прекршиш правилата, ти доаѓа нешто како опомена во форма на некој лик, дека имаш кратко време да ја завршиш играта успешно или ќе те терминираат.

Мислам дека детето е токму тоа и му кажува на Лок дека ги прекршил правилата кога го убил Џејкоб и дека за брзо време ќе плати за тоа...

Теорија како теорија...

Да, финалето е дупла епизода. :)

Инаку за детето... јас мислам дека е Aaron или Jacob или па и двете :) (барем физички личи на Aaron и на Jacob)

Да не знае некој следната епизода за кој лик ќе биде ?

Да не знае некој следната епизода за кој лик ќе биде ?

Гледав сега некој трејлер, истовремено со Сан, во болницата го носат и Лок и коа ќе го види вика: It's him. Исплашена е ваљда.

Гледав сега некој трејлер, истовремено со Сан, во болницата го носат и Лок и коа ќе го види вика: It's him. Исплашена е ваљда.

Мислам дека то се рачуна како спојлер. ;]

И, ќе биде интересна нецентрична епизода.

Беее тии па се досадни, од 1 остров направии цела подземна земја да има :)

Теорија како теорија...

Незнам каде прочитав ама за финале ја најавуваат како трочасовна епизода. Кај нив епизодите траат по еден час (сосе реклами) така да последната е тројна епизода која ќе се дава во два дела. Значи за нас ќе траат две епизоди од по еден час наместо сегашниве 40-тина мин.
Мислам дека ќе ме разберете со ова тројна во два дела. :smir: :kesa:

ПС. Јас уште стојам на мојата теорија. :pipi:

Пишуе дека денес ќе искочи новава епизода, да не знае некој поточно време?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom