Најлоши професори

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
:vozbud: :vozbud: :vozbud: So se desaa brat so ovaa? Celo Skopje ja zbori! Ja neam blage veze so "Boris Kidric" ali ovaa kao cruella devil e neso?
:) Aj so sreka da ne ti se padne ako ne si se usrekil vise :smir:

нема што да се збори понатака ... кој искусил знае :uvo: , кој незнае поубаво да остане така ... 62 годишна госпоѓица со набилдано тело и грб у ве , сите негативни одобини собрани во едно , без чуства и емоции , заглавена во некое комунистичко време , и " жена " на која нема шанси нешто да и докажеш , до душа кој има гс да и се спротистави ... :banned: , 120 души на полагање просек ( тука се гледа дека младината била глупа и незнаела да научи ) , клетва не ја фаќа , се можно што би помислил да и направиш или да и наштетиш е залудно зашто се и е осигурано , десна рака на сатаната .. со еден збор Богданка Рилкова !!!! " професор " у Васил Антевски - Дрен а.к.а. Борис Кидрич ( економски смер ) .... и да напоменам 40 години стаж .. така да ако мислиш да ја фатиш на финта , размисли 2 пати .. таа жена ги знае сите финти ...

нема што да се збори понатака ... кој искусил знае :uvo: , кој незнае поубаво да остане така ... 62 годишна госпоѓица со набилдано тело и грб у ве , сите негативни одобини собрани во едно , без чуства и емоции , заглавена во некое комунистичко време , и " жена " на која нема шанси нешто да и докажеш , до душа кој има гс да и се спротистави ... :banned: , 120 души на полагање просек ( тука се гледа дека младината била глупа и незнаела да научи ) , клетва не ја фаќа , се можно што би помислил да и направиш или да и наштетиш е залудно зашто се и е осигурано , десна рака на сатаната .. со еден збор Богданка Рилкова !!!! " професор " у Васил Антевски - Дрен а.к.а. Борис Кидрич ( економски смер ) .... и да напоменам 40 години стаж .. така да ако мислиш да ја фатиш на финта , размисли 2 пати .. таа жена ги знае сите финти ...
се исплашив додека читав :wink:

Пазете го филмот. Пријателки на Рилкова и на мајка ми ја прашуваат дотичната каков ученик сум. Она вика детево супер, отварам дневник се петки. А они ја прашуваат, Богде а кај тебе петка ли му е? Богде вика , не четворка. Они викаат, па добро толку ли неможе петка да биде. Рилкова им се развикуе, НЕ! Ја реков дека е супер детето, а не одлично!

Кој учи во Орце знае какви таруми си имаме ние од професорите

Географија испрашува на 30 лекции(у прва година не тераше и да цртаме некој сранја).Испрашува по цетворица на табла ко во социјализмот
Германски ака Хитлер.Цел ден седи во таа нејзина столица уште малку корења ке пушти.Ништо не објаснува на табла пишуваат деца.
Хемија многу строгаааааааааааааа
Математика жива хистерија
Социологија секогаш збори во трето лице
Биологија посебна приказна.Никој не ја слуша ама она си предава(кучињата си лаат караванот си врви)не знае да објасни а додека предава чита од лист.Кога имаме тест тоа на се личи само не на тест.Одзема поени за шкртање

Кој учи во Орце знае какви таруми си имаме ние од професорите

Географија испрашува на 30 лекции(у прва година не тераше и да цртаме некој сранја).Испрашува по цетворица на табла ко во социјализмот
Германски ака Хитлер.Цел ден седи во таа нејзина столица уште малку корења ке пушти.Ништо не објаснува на табла пишуваат деца.
Хемија многу строгаааааааааааааа
Математика жива хистерија
Социологија секогаш збори во трето лице
Биологија посебна приказна.Никој не ја слуша ама она си предава(кучињата си лаат караванот си врви)не знае да објасни а додека предава чита од лист.Кога имаме тест тоа на се личи само не на тест.Одзема поени за шкртање

Aко може да специфицираш кои се професориве, да знам дали некој од нив мене ми предавал.

Aко може да специфицираш кои се професориве, да знам дали некој од нив мене ми предавал.

Германски-Благуна
Хемија-Софрониевска
Математика-Славица ака Цаци
Географија-Вангелица
Социологија-Невена
Биологија-Лила Митревска

Германски-Благуна
Хемија-Софрониевска
Математика-Славица ака Цаци
Географија-Вангелица
Социологија-Невена
Биологија-Лила Митревска

Е мене Цацито ми предаваше математика, ние и бевме прва генерација, немате вие трауми од неа туку траумите ги здоби таа од нас. Жената е најдобра на свет ама од неразбрани, невоспитани и недораснати ученици, животот и се скрати на половина, жената на среде бременост беше приморана да дојде во школо да се расправа за оценки (а патем имаше ризична бременост). Јас иначе си ја сакав а и таа мене :pos:

И социо ми предаваше Невенка, е ова е веќе друга приказна, навистина досаден предмет и досадна професорка.

Е мене Цацито ми предаваше математика, ние и бевме прва генерација, немате вие трауми од неа туку траумите ги здоби таа од нас. Жената е најдобра на свет ама од неразбрани, невоспитани и недораснати ученици, животот и се скрати на половина, жената на среде бременост беше приморана да дојде во школо да се расправа за оценки (а патем имаше ризична бременост). Јас иначе си ја сакав а и таа мене :pos:

И социо ми предаваше Невенка, е ова е веќе друга приказна, навистина досаден предмет и досадна професорка.

Епа веројатно некои од твојата генерација ја истрауматизирале Цаци па затоа сега е малку забегантус.И при најмало зборење она се дере и низ цело школо се слуша коа ке дрекне.Ама тоа е онака хистерично дерење

аууууууууу имав една по француски незз како се викасе таквоо злобно суштество нема на планетава!!За 2 ме тераше да учам 10 глаголи во 3 времиња кучкаааааааа срека сеа не ми предава више отиде у орце па тешко на тие од орце :zlo:

Najprvo trebase da dadete definicija za "los profesor", a potoa da se izbere "najlos" ili temata da glasese "kazete si se sto ve maci od profesorite" :tapp:

Најодвратна од сите и во ЈБТ и цело Скопје е Сековска по биологија....Уффф трауми иам од оваа....
Абе Анџи не ми ја вреѓај бившата ми класна:) баш е добра жената и како класна, и како професор, барем најдобра е по биологија од тие во јбт...не дај Боже ачковска да ти предаваше...незз што ќе кажеше:):pipi:

Nalosa profesorka, zena sto ja poznavam e Vesna Risteska od Arseni Jovkov.
Taa zena e prava satana zimi se, visoka e skoro 2 metra, slaba, so dolga kosa do gz, nikad ne videla so e stegac se so marami se vrzuva, nitu pak farba za kosa ne saka ni da cue za nea, pogled ko gavol, ponizuvacki glas, bescustvitelna zena, poradi kaslanje te isprasuva, i najdobroto od se site ja mrazat a nikoj ne i moze nisto.
Celo skolo i ucenici i profesori ja mrazat bidejki premnogu e otmena zenata i ponizuva, no bogata si e zenata, a znaete li koj i e samo maz?
Slave Risteski od ekonosmki fakultet-najkorumpiraniot covek koj sto uste e narecen pola covek-pola sex masina.
Odlicen par, so niv tesko fakultetite i skolite ali milo mi e sto zavrsiv i so dvajcata iako nikogas nema da gi zaboravam i koga i da gi sretnam bi im pluknala slobodno u faca...Satana i sex masina-e ke se ubijam sto postojat takvi lugeeeeee

елка по физичко од брака м

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom