Најлоши професори

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Жака по автоматика е преваранта до туа се бива еднаш ти вика 4 ќе ти ставам па ми става 3 и не знаеш што да мислиш да му се сневиди инаку иаме уште некој така катил наставник ама ги решаваме со наши методи :pos2::pos2:( ќе седниш у кафенето на скарата и сета е наредена:pos2::pos2:)

Кај кого како тоа:)
Кај мене може тоа да го направиш на еден професор, ама пустиот, има желудник колку цело маало.Сам во кафана прави сметка од 200 евра:pos:

Маја англиски од ЈБТ сеа е трудна ептен ме нервира.Ја имав таа среќа ме немаше испрашано пошто очигледно 3 ка максимум кај неа.
Германски Лилјана.Блок часови иам кај неа и мора 2 часа да и ги глеам тоа испотените мишки а уште па и 6 и 7 час ми е со неа ко што се поти цел ден и кај мене иде.Плус ептен уценува.,,Епа добро чим зборите ја да почнам а испрашувам а ја се однесував добро,,Коа ќе ја слушнам вака педерски да се однесува ми иде тоа фацата да и ја изместам.

Маја англиски од ЈБТ сеа е трудна ептен ме нервира.Ја имав таа среќа ме немаше испрашано пошто очигледно 3 ка максимум кај неа.
Германски Лилјана.Блок часови иам кај неа и мора 2 часа да и ги глеам тоа испотените мишки а уште па и 6 и 7 час ми е со неа ко што се поти цел ден и кај мене иде.Плус ептен уценува.,,Епа добро чим зборите ја да почнам а испрашувам а ја се однесував добро,,Коа ќе ја слушнам вака педерски да се однесува ми иде тоа фацата да и ја изместам.
+1
Оваа жена највише ја мрзам од цел ЈБТ

нема што да се збори понатака ... кој искусил знае :uvo: , кој незнае поубаво да остане така ... 62 годишна госпоѓица со набилдано тело и грб у ве , сите негативни одобини собрани во едно , без чуства и емоции , заглавена во некое комунистичко време , и " жена " на која нема шанси нешто да и докажеш , до душа кој има гс да и се спротистави ... :banned: , 120 души на полагање просек ( тука се гледа дека младината била глупа и незнаела да научи ) , клетва не ја фаќа , се можно што би помислил да и направиш или да и наштетиш е залудно зашто се и е осигурано , десна рака на сатаната .. со еден збор Богданка Рилкова !!!! " професор " у Васил Антевски - Дрен а.к.а. Борис Кидрич ( економски смер ) .... и да напоменам 40 години стаж .. така да ако мислиш да ја фатиш на финта , размисли 2 пати .. таа жена ги знае сите финти ...

:eek::eek::confused:...Доброоо бе оваа Рилкова кога ќе иде у пензија? или тоа никад нема да се деси?? сеа ќе бидам прва година во Борис,економски смер и богами според ова шо го прочитав страв ме фатиии:vozbud:

:eek::eek::confused:...Доброоо бе оваа Рилкова кога ќе иде у пензија? или тоа никад нема да се деси?? сеа ќе бидам прва година во Борис,економски смер и богами според ова шо го прочитав страв ме фатиии:vozbud:

Јас сега завршив во Борис-економски смер, Рилкова отиде во пензија уште во септември, не се секирај не е веќе тука :)

Сеаа веќе ми е многу полесноо:icon_lol::cool:

Само да ти кажам да се молиш да не ти се падне Драгана по англиски, мн. е строга и многу бара. Мене ми предаваш англиски изборна 2 години, и во еден час ни предава по 200 зборови кои за наредниот треба да бидат научени, а притоа сами требаше да си бараме преводи на тие зборови и тоа на англиси, а покрај тоа требасе да најдеме како се читаат, да ги објасниме на англиски покрај преводот и да ги напишеме во реченица. Мислам дека за тие 2 години ми се скрати животот за 20 :/

Сега сум прва година,економски смер во Борис.Класна ми е Татјана,мислам дека предава бизнис,математика-Оливера,а историја-Кристина.Ако може да ми кажете по нешто за овие професори. Сега за сега само овие ги знам,а кога ќе ги запознаам другите ќе пишам кои ми се па и за нив да ми кажете по нешто.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom