Најлоши професори

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
На Машински најпознати се Данев Драган (не сум сигурен за името), Кирил и Методија Мирчески.
Кирил ке ми предава сега во трет семестар Електротехника а Методија ми беше во втор Хидраулика.
Овој последниов е комунизам.Уште по тој начин си тера.

од основно,кој завршил григор во трајно сеќавање се кладам му останала Милица по хемија...абе ти можеше и за 6 да научиш,ама ако не беше расположена тој ден,1 ти ставаше и то в дневник!:uvo:

сеа гимназија,така по музичко некако ми се пулит строг ( ќебапон,кој е од Охрид знајт...) ко ќе се раздерит шо смеење ми идат.....:pos2:
и Цветанка по германски....само го чешат носон и кажвит дека многу сме ја иритирале,а ние ко бубачиња сејме мирни....:tapp:

не беее грешка си нема вска ова:smir:кај Ќебапон само ќе си научиш ко ќе имате тест и да запишвиш тој она со кажвит и немат да си имаш проблеми...Цветанка е ....незнам кај неа на час...ај сеа вие прва и ве плашит ама немате гајле само се стегат многу иначе добра е ..:smir:

Вие не сте виделе што е лоша жена бе...можда сте слушнале можда не али ако ја видите бегајте обавезно...ЖЕНАТА(да баш ЖЕНА..може да се каже појака од маж:)) се вика Павлина "нагалено" Пацка и предава биологија во Корчагин..и стварно ги жалам тие деца шо се кај неа..зш кутрите неможат да прднат од неа..а камо ли нешо друго:pos2:..али тоа е тоа јас куртулив..за другите:toe:

мене ми предава оваа година:nesvest:

Радмила Стројманова од ЈБТ. И бившата ми класна Светлана по македонски, социологија... Овие 3 се за на клада!

dragi matematika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tie so ucat ili zavrsile u jbt znaat so zboram!

Општонародно весеље, антифриз, чукни го комшијата по глава...посилно, посилно, имате ли дома гребло, има ли кој има да нема домашно, вие бевте...?, Добар Ден, народ не учи, нула...плус нула...?
Најзакон професор! :D

Слабо никој нема овде од ЈБТ или што е работава???
Поискомплекирани створења од таму нема (од наставници)
Па летс шоу бигин:
4 место: Радмила (биологија)
3 место: тој гадот Социологија
2 место: Ружа (историја)
и драги дами и господа непркосновеената, најклетата од сите
АЧковскаааааа

Ај го убиеме тој. МНООООООООГУ ме нервира...

..лоши се оние кои мислат дека нивниот предмет е единствен и премногу бараат..кога не знаат да предаваат а бараат за возврат многу..и кога едноставно не го предава својот предмет со милина..има некои одвај уста да отвора...само ќе рече-отворите книга и читајте за тоа и тоа- и гледаш игра карте на компјутерот..тоа е лош проф.:nesvest:

Абе у економско ~ тетово да се пожалим дека има мн лоши проф ќе ме фати грев :wink:

Младен, ми предаваше социологија пред 3год. во Дрен,ама уствари после испадна дека е фин човек. Ѓоко порано викаат дека бил катил ама мене ми беше класен па беше закон.

једина по физика од корчагин.лани за малце ке ме остаеше на полагање

Божана:nesum: ја ќе умрем од женава кад тад...

Лазар Габеров (математика) ууууууууууууххххххххххххххх, фала богу што не ми предава веќе

Добрица Антиќ-најдементираната професорка у СОУ ЃОРЧЕ ПЕТРОВ.. Кр.Паланка... Би ја додал и Виолета по физика... аууууу ретардоси се и двете...

не беее грешка си нема вска ова:smir:кај Ќебапон само ќе си научиш ко ќе имате тест и да запишвиш тој она со кажвит и немат да си имаш проблеми...Цветанка е ....незнам кај неа на час...ај сеа вие прва и ве плашит ама немате гајле само се стегат многу иначе добра е ..:smir:

Ќебапон? Строг? Мухахаха!!!!!!!!!!!
Ве терат да се наведните и да мижите дур слушате музика?
Ах, времиња...

Стварно има некои лоши (строги) професори што претеруват... пример од 3ка и 2+ ти стават 2ка мене ми се има случено тоа. Кај нас еден професор попознат како ''Трапо'' на еден мој школски тестот 5ка го извади и усно 5ка му го знае цел материјал и му рече ти си за 4ка мое мислење :pos: :pos: :pos: мене така да ми рече жити се нема да го оставам така одма одам кај директорка или идам со родител а можно е и пцовки на сред час :). Но тој е еден од тие строгите... и сите му се плашат да му преречат дури и кога се во право.

Жака по автоматика е преваранта до туа се бива еднаш ти вика 4 ќе ти ставам па ми става 3 и не знаеш што да мислиш да му се сневиди инаку иаме уште некој така катил наставник ама ги решаваме со наши методи :pos2::pos2:( ќе седниш у кафенето на скарата и сета е наредена:pos2::pos2:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom