Најлоши професори

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Jas ucev gornata,ama iskreno ne vidov nekoja maka od karmata, ako ne mu se kacvas na gla,nemas problem. Bojlero.... ooooo covece,kolku mi e milo so zavrsiv sredno,ne mozis da se razberis so toj coek :) Zogleva si e malku dosadna. Jas ja nejkev Irina po mat. oti ko delese pismeni, se smeese ko ke imase nekoj kec,a tazno gi davase 5 i 4.

Jas sum prva i gledam OGROMNA maka od karmata.Negoviot cas za mene e TORTURA zimi se ne maci do posledno. E jas ne si vidov mn golema maka so boljero,vcera mu bese posledniot cas vo gornata..si ojde penizija...go ispratija so bajaderi i vina a toj na site mu dade poklon edna ocena (prv pat vo istorijata na 40 godini predavanje:nesvest:) I na mestoto negovo idi Seki :vozbud:
A Irinceto pa matematika...klasna mi e :icon_lol: Ne mu se smej samo na kecojte tuku i na tie so na tabla neznat da resat nekoja zadaca :toe: neznam kako ke bidi so nea...znam deka samo bara mnogu.

Јас сум 7мо одд во Васил Главинов.Најзабегана наставничка е наставничката по историја Габриела.Многу ги мрази децата и става по 3 оценки подоле.Ама ај мора да се трпи:)

Кај мене таа по англиски е за никаде... Кажува некои вежби што ќе ги има на колоквиум и на крај ниедна од тие ќе нема, џабе сум го тупела мозокот за некои безвезални работи... + тоа ако некој не и се свиѓа, го навредува пред сите...
Едното око и е на исток а другото и е на запад и никогаш не знаеме каде гледа, и мора да се седи мирно кај неа на час... Кога ја гледам, како смртта да си ја гледам...

Dami i Gospoda kajgandzii uste 13 dena i BACK TO SCHOOL!!!!
nekoj saka,nekoj ne....sekoj si ima svoja pricina.
no bez razlika dali go sakate skoloto ili ne imate po nekoj profesor so ve vadi od patiki.koj profesor se "molite" da ne vi se padne ovaa godina,ili koj profesor ve nervirase u prethodnite....
aj da napravime edna top lista na NAJOLOS PROFESORI vo RM...

my nominee is:

Bogdanka Rilboy Rilkovaaaaa!!!!
(iako licno nemav problem sepak e megu najkolnetite sustestva u skopje)
u moe skolo ima uste par vakvi ama ke im ostavam na drugite prostor da se proiznesat na temata...

:vozbud: :vozbud: :vozbud: So se desaa brat so ovaa? Celo Skopje ja zbori! Ja neam blage veze so "Boris Kidric" ali ovaa kao cruella devil e neso?
:) Aj so sreka da ne ti se padne ako ne si se usrekil vise :smir:

hehe pametno, go napravivme toa, ali za gjabe, ne sakaa nisto da prezemat... steta e kako moze da ima voopsto takvi profeosri i toa na privaten fakultet ne mi e jasno

So ima veze dali e privaten ako smee da znam? :) Vie od zlatnata kokoska da ne ste?:smir:

P.S. Gi mrzam site profesori od Filoloski so ne go pustaat decko mi da si pomine godina :) I Simon makedonski ! I onaa so isprasue za morfosintaksa:)

За мене нема лоши професори има строги и некои по благи да речеме. А ние професорите што се строги велиме дека се и лоши за мене тоа нема везе :>) BTW мое мислење.

Taa po angliski me mrazese mnogu, ne deka ne znaev tuku zosto sum bil temperamenten.

И на мене англиски лани ме мразеше али сеа имам нова наставничка оваа е супер.

Според мене најлоша наставничка е Биологија ми го пука филмот :@

uf edna po makedonski so imav... auuuuu :S ... koga me zajade na pocetokot na skolskata godina na mira ne me ostavi ...fala bogu posle ja smenija

ејј нај-гад професорка беше во втора год. по географија...мене толку многу ме мразеше, и само од неа имав 3...а зошто? затоа што кога бев отсутна 1недела(грип) таа си забележувала во нејзината црна тетратка дека бегам од испрашување...после и татко ми беше кај неа ама џабе, ништо не помогна да поверува...сега фала богу немам географија...

ај ќе кажам вака по ред

-математика ме мрази
-социологија е луда
-физичко се прави некој манга но го подбраа сеа малце
-физика е приказна сама за себе
-германски е дрољичка тешка што се смува со пола матуранти
-латински удрена од господ само мава по табла да се смириме и на нерви ми иде тоа

и толку

Средно - РЈК- имав среќа да не ми предаваат тие што ги зборите. :smir:
Ама сите си имавме мака со Елизабета- Хемија кога ќе почнеше да дере пред табла, и оценката ти зависеше од тоа како е она расположена тој ден. :uvo:
Факултет- Економски- најмногу мака (повеќето па и јас) со Снежана по Маркетинг (не за друго тоа прашањата и од фусноти дури ги копаше, па дали овој или оној го кажал тоа, и плус имавме 500 страни со милион поделби за учење).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom