ОоООо Dead Nation ја зимам сигурно и не знам уште која ...All PlayStation Network customers can select two PS3 games from the following list. The games will be available for 30 days shortly after PlayStation Store is restored and can be kept forever.
Dead Nation
inFAMOUS
LittleBigPlanet
Super Stardust HD
Wipeout HD + Fury
Конечно ќе ја земам Super Stardust HD
Ман ако ја немаш Wipeout HD + Fury зимај ја многу е добра.ОоООо Dead Nation ја зимам сигурно и не знам уште која ...
Ова важи само за US или?All PlayStation Network customers can select two PS3 games from the following list. The games will be available for 30 days shortly after PlayStation Store is restored and can be kept forever.
Dead Nation
inFAMOUS
LittleBigPlanet
Super Stardust HD
Wipeout HD + Fury
Конечно ќе ја земам Super Stardust HD
All PlayStation Network customers - По ова , би рекол дека е за сите.Ова важи само за US или?
US и EU имаат различна понуда на игри.Super Stardust + Wipeout за мене.
All PlayStation Network customers - По ова , би рекол дека е за сите.
http://blog.eu.playstation.com/2011/05/16/details-of-the-welcome-back-programme-for-scee-users-2/@Vargo може повеќе инфо, плс. Барав да најдам кои игри се за европскиот , не можев да најдам. Од каде инфо дека се различни ?
Се надевам дека ќе може од повеќе од еден акаунт на исто ПС3.Море, сите имаме повеќе од 1 ПСН акаунт, највероватно сите ќе може да ги земеме
TrollПриметете овој Џокер колку ретко пишува еј.
Кога имаше Xbox 360 висеше по форумов )
Уште имам 360ка ... Не ти ја свакам поентата на коментаров ...Приметете овој Џокер колку ретко пишува еј.
Кога имаше Xbox 360 висеше по форумов )