Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки Како Се Регистриравте На Псн..Треба да Напишеш улица у Канада :(

--- надополнето ---

иЛИ БИЛО КОЈА ЗЕМЈА КОГА ОДБИРАШ НЕМА ЈА МАКЕДОНИЈА

Конечно еден дечко ми се јави за Crysis 2 !! :) :)
Ќе ја менувам, и тоа за ГТ5 :music3: Играта е постара али вреди 11141415 пати повеќе од Crysis 2 која ја немам уклудено месец ипол :) Ќе ја играме и оваа Joker, ако се сретнеме некогаш онлајн :) хах

Конечно еден дечко ми се јави за Crysis 2 !! :) :)
Ќе ја менувам, и тоа за ГТ5 :music3: Играта е постара али вреди 11141415 пати повеќе од Crysis 2 која ја немам уклудено месец ипол :) Ќе ја играме и оваа Joker, ако се сретнеме некогаш онлајн :) хах

Аааа не ! =) Тоа со брат ми ке играш ... I dont play dem racing gejmz :D Иначе се мислев дали да ја зеам Motorstorm новата или да чекам Infamous 2 ...

Аааа не ! =) Тоа со брат ми ке играш ... I dont play dem racing gejmz :D Иначе се мислев дали да ја зеам Motorstorm новата или да чекам Infamous 2 ...
Во овој дел од постот си го имаш одговорот која да ја земеш :)

Во овој дел од постот си го имаш одговорот која да ја земеш :)

Абе Motorstorm e аркада и таква со уништување ( Split Second ) и тоа ми се свига , ГТ5 е симулација и е досадна =) Така да незнам , да ја видам прво INfamous кецот па ке изберам :D

И јас ја имам ГТ5 бтв. Сеуште не сум почнал да ја играм.

Изгледа ќе го прекршам моето прво правило кога купив ПС3, дека никогаш нема да купам singleplayer only игра плаќајќи full price. Која игра ќе ме натера да го направам ова ако не L.A Noire. Едноставно не можам да чекам, веднаш после матура со собраните пари ја купувам.

http://gamingbolt.com/hacking-group-its-the-beginning-of-the-end-for-sony-promises-more-hacks-soon

Среќно народе, се надевам сони ќе издржи :)
--- надополнето: May 31, 2011 10:27 AM ---
Нападите почнале

Hot off of the group’s Twitter is the message: “Hey @Sony, you know we’re making off with a bunch of your internal stuff right now and you haven’t even noticed? Slow and steady, guys.”

Баш ќе видиме дали ќе успеат, или Сони стварно ставил одлична заштита.

luge da ne ima nekoj zainteresiran za motorstorm Apocalyps 2 pati pustena?

luge da ne ima nekoj zainteresiran za motorstorm Apocalyps 2 pati pustena?
Ја се мислам за таа , колку цена ? И да не сакаш во замена со Кз3 ? =)
--- надополнето: May 31, 2011 12:04 PM ---
http://gamingbolt.com/hacking-group-its-the-beginning-of-the-end-for-sony-promises-more-hacks-soon

Среќно народе, се надевам сони ќе издржи :)
--- надополнето: May 31, 2011 10:27 AM ---
Нападите почнале

Баш ќе видиме дали ќе успеат, или Сони стварно ставил одлична заштита.
Хахах Џои брат , ја тебе медал би ти дал! (најсериозно , без никаков сарказам). На моменти такви лоши бисери пишуваш што си генијален =)
Он топик- Ако Сони пак се посере , ке биде страшно гадно за нив и за тоа како ке се напредува. Бај Д Веј PSN store се врака најкасно до петок , така да спремајте се за 2 бесплатни игри :X3:

• Ми се допаѓа
Reactions: ErT
Хахах Џои брат , ја тебе медал би ти дал! (најсериозно , без никаков сарказам).

Па од Микрософт веќе зима плата , така да само уште медал му треба :))

za cena ne sum se opredelil za edno dva dena ke ti kazam

Стави ја бате на аукција, ќе бидоваме со Џокер :)

Иначе гледам нешто трофеи има форумов. Под итно да му се даде Трофеј на Џои ... знаете за шо зборувам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom