Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Хахааха да, да.
Иначе ако не го поправат ПСН до петок и јас правам jailbreak. Не дека не сум задоволен ама викендов и без онлајн успеа супер да ми помине и тоа ми направи за прв пат да помислам на jailbreak. Плус многу пари на глупости фрлам. Вака ќе си играм се на ПС3 а игрите што стварно заслужуваат да бидат купени (BF, COD) ќе ги купувам за ПЦ.
Ако си на 3.60 нема џејлбрејк за тебе :(

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
Хахааха да, да.
Иначе ако не го поправат ПСН до петок и јас правам jailbreak. Не дека не сум задоволен ама викендов и без онлајн успеа супер да ми помине и тоа ми направи за прв пат да помислам на jailbreak. Плус многу пари на глупости фрлам. Вака ќе си играм се на ПС3 а игрите што стварно заслужуваат да бидат купени (BF, COD) ќе ги купувам за ПЦ.

jailbreak...jailbreak...jailbreak...jailbreak...jailbreak...:pop:

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
jailbreak...jailbreak...jailbreak...jailbreak...ja ilbreak...:pop:
Како што напиша Sephiroth и да сакам, не можам да направам.
Некој глупи совети ...
Тоа другарчето што ми ги даде мапите за Килзон3 уште тогаш ми даде и премиум тема од Килзон3 да симнам. Дури денес ја ставив и јакичка е:)

Amacord

high and might богаташ
Член од
24 август 2009
Мислења
474
Поени од реакции
15
Најрано следниот вторник може да очекуваме да се врати ПСНот. Ке биде уклучуван во фази и не се знае што ке биде поточно уклучено следниот вторник. ПСН се преместува на нови сервери со нова заштита, а дивелоперите ке добиваат во дивелопер кит-от нови секјурити чуда и врагови... Исто така ке добиеме нов фирмвер кој ке ја подобри заштитата на Сонито и ПСНот. Source: http://ps3.ign.com/articles/116/1164641p1.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Најрано следниот вторник може да очекуваме да се врати ПСНот. Ке биде уклучуван во фази и не се знае што ке биде поточно уклучено следниот вторник. ПСН се преместува на нови сервери со нова заштита, а дивелоперите ке добиваат во дивелопер кит-от нови секјурити чуда и врагови... Исто така ке добиеме нов фирмвер кој ке ја подобри заштитата на Сонито и ПСНот. Source: http://ps3.ign.com/articles/116/1164641p1.
Абе нека се носат сони ... 1 месец нема да можам да играм на ПСН (заедно со веќе изминатото време). Си планирав дека до овој викенд ќе го поправат за да се изнаиграм бидејќи следните два имам обврски али ништо ... Сега највеќе празници имаме, продолжени викенди 300 работи, а јас морам Modnation да играм :toe:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Абе нека се носат сони ... 1 месец нема да можам да играм на ПСН (заедно со веќе изминатото време). Си планирав дека до овој викенд ќе го поправат за да се изнаиграм бидејќи следните два имам обврски али ништо ... Сега највеќе празници имаме, продолжени викенди 300 работи, а јас морам Modnation да играм :toe:
Дои на Xbox, ќе ти го даеме со ЏОи кинектот и ќе си играш Kinectimals :P

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
А да и по тоа што прочитав веројатно и ПС стор ќе биде вратена во вториник. Ова сам си го констатирав бидејќи прочитав на gametrailers една најава за демо за игра (не ми текнува точно која). Пишуваше дека ќе може да се симне на 3 мај (вторник) на ПСН и XBLM.

--- надополнето ---

Дои на Xbox, ќе ти го даеме со ЏОи кинектот и ќе си играш Kinectimals :P
Не бе шо ти е, Eye Pet ќе си ја играм :)

--- надополнето ---

Готово се решив да правам Jailbreak, неможам цел живот да си ги трошам парите на игри, за други работи ми требаат сега :)
Па сакав да те прашам Sephiroth, сигурен си дека неможе на 3.60 ?
Ова е лажно http://ps3-jail-break.com/tag/hack-ps3/ ??

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ем пари не давате ем се жалите, а тие што плаќаат за псн+, па да бев како нив одев и од глава им го мавав сонито по глава. Шо е многу многу е.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Ем пари не давате ем се жалите, а тие што плаќаат за псн+, па да бев како нив одев и од глава им го мавав сонито по глава. Шо е многу многу е.
Пари не даваат? Ти не даваш пари ни за лајв ни за игрите што ги играш, они оригинали купуваат и ги играат online, размисли пред да пишеш.

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
А да и по тоа што прочитав веројатно и ПС стор ќе биде вратена во вториник. Ова сам си го констатирав бидејќи прочитав на gametrailers една најава за демо за игра (не ми текнува точно која). Пишуваше дека ќе може да се симне на 3 мај (вторник) на ПСН и XBLM.

--- надополнето ---

Не бе шо ти е, Eye Pet ќе си ја играм :)

--- надополнето ---

Готово се решив да правам Jailbreak, неможам цел живот да си ги трошам парите на игри, за други работи ми требаат сега :)

Eee....aj ke se cueme za Red Dead R. ........... i za se ostanato hahahaha.........dokolku moze po prifatlivi ceni :D

--- надополнето ---

PS. ne mi se veruva.........mi uspea baenjeto(Jailbreak...Jailbreak...Jailbreak...Jailbreak.....)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Пари не даваат? Ти не даваш пари ни за лајв ни за игрите што ги играш, они оригинали купуваат и ги играат online, размисли пред да пишеш.
Младичу, зборував за онлајн играњето!!!!!

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Младичу, зборував за онлајн играњето!!!!!
Младичу :pos2: за да играат онлајн мора да имаат оригинални игри кои ги плаќаат, кога ќе споредиш со икс боксот лајв се плаќа да, али можеш да играш пиратски игри online (потенцирам зошто не сфати дека претходниот пост се однесуваше на онлајн играњето), па сеa види што испаѓа поскапо и кој не плаќа...

Amacord

high and might богаташ
Член од
24 август 2009
Мислења
474
Поени од реакции
15
Ја ти реков ако праиш јеилбрејк рачунај дека сум јак потенцијален купувач или на КЗ3 или КоД =)

P.S. Младичу Хаха! Good one Joey :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom