Штета што немав време да се регистнам али барем ке можам Анчартед Мп да ја играмPlayStation Network users to get 30 free days PlayStation Plus, free "entertainment content" for download following outage; some services going back online this week, PlayStation Store coming back later this month.
До вчера ја плукаше играва, сега топ 5 гејмплеја Ах бе детеIt only does offline ! :pos2: Бај д веј ја свртев анчартед 2 и морам да кажам дека гејмплејот е у топ 5 гејмплеи шо имам играно у живот. Браво за Ноти дог ептен ја завршиле работата. Кент веит фор Анчартед 3 !
П.С. Дрејк ликот ми е баш симпатичен =)
Цццц се разбравме преку мсн =) Не ја плукав туку мислев дека е оуверхајп и дека е просечен гејмплеј со јака графика али тоа делот со гејмплејот не бев во право очигледно =)До вчера ја плукаше играва, сега топ 5 гејмплеја Ах бе дете
Хехех, ја бар коа ги ругав Gears и Halo...и сега кога ја имам конзолата не ми се свиѓаат. : )Цццц се разбравме преку мсн =) Не ја плукав туку мислев дека е оуверхајп и дека е просечен гејмплеј со јака графика али тоа делот со гејмплејот не бев во право очигледно =)
Здравје МП да се искалкулираме да се опраи ПСН само.It only does offline ! :pos2: Бај д веј ја свртев анчартед 2 и морам да кажам дека гејмплејот е у топ 5 гејмплеи шо имам играно у живот. Браво за Ноти дог ептен ја завршиле работата. Кент веит фор Анчартед 3 !
П.С. Дрејк ликот ми е баш симпатичен =)
Не бе џеилбрејк ... Пошо мене сониво реално ми само за ексклузиви (не сите офц) и неам причина у џеилбрејк. Плус брат ми е попален по ГТ5 и сака онлајн да игра =)Хехех, ја бар коа ги ругав Gears и Halo...и сега кога ја имам конзолата не ми се свиѓаат. : )
Се шалам, ги имам симнато, ама чисто ради split-screen забава, сам ги имам и двете по ЕДНАШ пуштено.
А чекај, jailbreak имаш на твоево или?
Сакав да те прашам, како ти се ФПС игрите на ПС3 (aко си играл сеуште) ? Поточно дали добро ти лежи контролерот како што ти е на xbox360 ?Не бе џеилбрејк ... Пошо мене сониво реално ми само за ексклузиви (не сите офц) и неам причина у џеилбрејк. Плус брат ми е попален по ГТ5 и сака онлајн да игра =)
П.С. Другари и другарки , додека мислевме дека од оваа недела ПСН ке се опораи имаме нова ударна вест а тоа е дека СОЕ или Sony Online Entertainment било хакнато одамна само фациве толку биле способни да видат тоест било хакнато во времето со ПСНот. Иако СОЕ убедуваа дека кај нив нема проблем, вчера ги изгасија серверите и потврдија хак атак. За повеке инфо види - Source:http://pc.ign.com/articles/116/1165672p1.html