Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Не сега.........кај баш сега најдоа кога имам четири дена слободни.............:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Лелелелелеллелелеел како ме изнервирале Сони деновиве мамето нивно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ај што УШТЕ не можеш да се конектираш на ПСН ама и мув контролерот ми се зезнал. Си викам ај по 3 недели не играње (со мув) сега имам време барем Dead Space да ја завршам али мувот не работи. Нејќе ни да се пушти. Сигурно е полн дека го извадив од полначот кога се решив да играм...
Иначе Варго веројатно до понеделник нема да може да се конектираме. Вчера вечер изјавиле дека уште ден-два додека да ги поправат проблемите. Сега веројатно и неможат толку интензивно да работат бидејќи Велигденскиот празник е на ист датум и кај католиците ...

Лелелелелеллелелеел како ме изнервирале Сони деновиве мамето нивно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ај што УШТЕ не можеш да се конектираш на ПСН ама и мув контролерот ми се зезнал. Си викам ај по 3 недели не играње (со мув) сега имам време барем Dead Space да ја завршам али мувот не работи. Нејќе ни да се пушти. Сигурно е полн дека го извадив од полначот кога се решив да играм...
Иначе Варго веројатно до понеделник нема да може да се конектираме. Вчера вечер изјавиле дека уште ден-два додека да ги поправат проблемите. Сега веројатно и неможат толку интензивно да работат бидејќи Велигденскиот празник е на ист датум и кај католиците ...

Кога работиш за Сони или било која голема компанија празници не постојат........особено не кога има компанијата ваков проблем..................
...........а Move проба да го пуштиш додека е поврзан на УСБ или не?

Кога работиш за Сони или било која голема компанија празници не постојат........особено не кога има компанијата ваков проблем..................
...........а Move проба да го пуштиш додека е поврзан на УСБ или не?

Не ... Ме мрзи сега, ми помина меракот. Можеби за 3-4 недели.

А мајкрософт дава фрее онлине викенд за лајф :pos2:

Епа кога Сони си играат курот со нивните корисници, заслужуваат некој вака да ги хакне и да им ја расцепи цела PSN мрежа. Битката само што започна! :D

Ова е постирано на Фејсбук Фан страната на LBP2

Видеово после 5-тата минута, па се до крај, е специјално за Џои!
Хахааха да, да.
Иначе ако не го поправат ПСН до петок и јас правам jailbreak. Не дека не сум задоволен ама викендов и без онлајн успеа супер да ми помине и тоа ми направи за прв пат да помислам на jailbreak. Плус многу пари на глупости фрлам. Вака ќе си играм се на ПС3 а игрите што стварно заслужуваат да бидат купени (BF, COD) ќе ги купувам за ПЦ.

Хахааха да, да.
Иначе ако не го поправат ПСН до петок и јас правам jailbreak. Не дека не сум задоволен ама викендов и без онлајн успеа супер да ми помине и тоа ми направи за прв пат да помислам на jailbreak. Плус многу пари на глупости фрлам. Вака ќе си играм се на ПС3 а игрите што стварно заслужуваат да бидат купени (BF, COD) ќе ги купувам за ПЦ.

Ам така е кога фрлаш пари на лејм ФПС игри :)

Ам така е кога фрлаш пари на лејм ФПС игри :)
Па да имаш право. Не се сите лејм, само 95% :)
Ама кои други да ги купувам, портал2 ? Пфф
Зошто да давам пари кога еве веќе два дена си ја играм онлајн на ПЦ без денар да дадам :)

Support the developers :)

Иначе 1000 денари дадов за портал 2, сеуште не ми е стигната, али 1000 денари вреди играта и тоа како. Ќе ги земаш ексклузивите и готово. Heavy Rain and stuff. Сега планирам Heavy Rain да ја порачам 1000ка е на zavvi

Support the developers :)

Иначе 1000 денари дадов за портал 2, сеуште не ми е стигната, али 1000 денари вреди играта и тоа како. Ќе ги земаш ексклузивите и готово. Heavy Rain and stuff. Сега планирам Heavy Rain да ја порачам 1000ка е на zavvi
ААААААААААААААААААААААААА брат ај дојди летоска до Скопје да ми ја дадеш Heavy Rain !! :)
Знаеш од кога ја чекам за со мувот !!!! :))
Знаеш си мислев да напишам оглас за Rent a game, нема такви во Македонија. И онака никој не ми ги купува игрите можам барем по 300ден од недела да зимам и ако им се допадне играта да ја купат. Само слабо муштерии ќе имам ... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom