Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
ErT, Sveznajko кажете ако се согласувате :)

Голема е разликата помеѓу PES 2011 на PC и PS3? И за гејмплејот и за графиката ме интересира... Не сум имал можност да го пробам pes на ps3 ...

На плејстејшн 3 играш со рачка :D Нема богзнае каква разлика во гемплеј и графиката.

Да нема голема разлика на ПЕС, на Фифа има ...

Eпа можда ја ставил само да покаже дека ја има или од кај да знам. Само знам дека е одлична понуда за тие пари. Во Грција видов беа околу 360евра - 320gb со ГТ5.

--- надополнето ---

Свезнајко, ЕрТ кажете ако сакате во петок или било кој ден после тоа да играме Uncharted 2. Ја имаме сите а ниту еднаш не сме ја играле. Јас сум на распуст па така да кажете кога сакате и ќе направам да не сум зафатен тој ден :)
Исто Свезнајко ако ти стигнала Фифа дај и тоа да изиграме неколку партии.

Eпа можда ја ставил само да покаже дека ја има или од кај да знам. Само знам дека е одлична понуда за тие пари. Во Грција видов беа околу 360евра - 320gb со ГТ5.

--- надополнето ---

Свезнајко, ЕрТ кажете ако сакате во петок или било кој ден после тоа да играме Uncharted 2. Ја имаме сите а ниту еднаш не сме ја играле. Јас сум на распуст па така да кажете кога сакате и ќе направам да не сум зафатен тој ден :)
Исто Свезнајко ако ти стигнала Фифа дај и тоа да изиграме неколку партии.

Мислам дека ќе можам петок навечер. Али види некако скајп дали можиш да наместиш до ПС3то ;)

Eпа затоа ти викам друг ден ако не. Мене петок сега ми е како секој останат ден. За фифа што се секираш ќе те научам, ќе почнам со послаб тим па како стануваш подобар ќе стигнам до мојот Реал :)
Скајп ќе наместам не се секирај. Имам на лап топ-от инсталирано мислам.

Ок ко така, ќе видиме за сабота.

E јас дури во петок ќе можам да ја играм . Ќе му кажам на татко ми денес да ја симне а во петок кај него ќе ја играме, може Варго ? Ќе бидеш некој левел пред мене ама ќе те стигнам не се секирај, чим на БО фатив 9ти престиж за месец дена што е ова ... хехехе :drk:
PS: ЕрТ дај ни ПСН од тие дечките што ја симињаат со нас, да можеме и со нив да играме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom