Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
E јас дури во петок ќе можам да ја играм . Ќе му кажам на татко ми денес да ја симне а во петок кај него ќе ја играме, може Варго ? Ќе бидеш некој левел пред мене ама ќе те стигнам не се секирај, чим на БО фатив 9ти престиж за месец дена што е ова ... хехехе :drk:
PS: ЕрТ дај ни ПСН од тие дечките што ја симињаат со нас, да можеме и со нив да играме :)

Сега се вратив од работа и МАГ е на 66%..од 09:00 се симиња...:star:.........1Мбит нет јебига ќе биде...........................но кога ќе биде, ќе биде ЗАКОН!!!..........особено со PS MOVE :vozbud:

Слушам нешто имало Jailbreak за Сони.....да ми појасни некој како да се стави Jailbreak- от....пошо вака не ми се исплати да купам Сони пошо и игрите се скапи :D

Слушам нешто имало Jailbreak за Сони.....да ми појасни некој како да се стави Jailbreak- от....пошо вака не ми се исплати да купам Сони пошо и игрите се скапи :D

Оди овде сигурно ќе го најдеш то што ти треба.

Аман бре, 100 години ја спушташ :)

Еми што да правам....:toe:.....ќе биде до 20ч барем се надевам :D..............предпоставувам дека веќе ја имаш симнато и инсталирано.....така да кажи нешто..како е и сл.

Еми што да правам....:toe:.....ќе биде до 20ч барем се надевам :D..............предпоставувам дека веќе ја имаш симнато и инсталирано.....така да кажи нешто..како е и сл.

Не не, јас не ја земав :). Затоа вас ве прашав дали сакате, зато што најдов други 3јца.

ПС ова со псн ваучериве на сајтот ја нема македонија или..?

Имам доста аркадни земено. Сега Мас Ефект 2 ако е шерабле ќе ја земам.

Би требало да е...............како купуваш од www.maximuscards.com кога отидов на бај колку да видам процедура не можев да ја најдам Македонија

Би требало да е...............како купуваш од www.maximuscards.com кога отидов на бај колку да видам процедура не можев да ја најдам Македонија

Прво селектирај која било држава. После тоа оди Other Payment Method, и одбери Google Checkout.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom