Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
E јас дури во петок ќе можам да ја играм . Ќе му кажам на татко ми денес да ја симне а во петок кај него ќе ја играме, може Варго ? Ќе бидеш некој левел пред мене ама ќе те стигнам не се секирај, чим на БО фатив 9ти престиж за месец дена што е ова ... хехехе :drk:
PS: ЕрТ дај ни ПСН од тие дечките што ја симињаат со нас, да можеме и со нив да играме :)
Сега се вратив од работа и МАГ е на 66%..од 09:00 се симиња...:star:.........1Мбит нет јебига ќе биде...........................но кога ќе биде, ќе биде ЗАКОН!!!..........особено со PS MOVE :vozbud:

Член од
18 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
153
Слушам нешто имало Jailbreak за Сони.....да ми појасни некој како да се стави Jailbreak- от....пошо вака не ми се исплати да купам Сони пошо и игрите се скапи :D

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
Слушам нешто имало Jailbreak за Сони.....да ми појасни некој како да се стави Jailbreak- от....пошо вака не ми се исплати да купам Сони пошо и игрите се скапи :D
Оди овде сигурно ќе го најдеш то што ти треба.

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
Аман бре, 100 години ја спушташ :)
Еми што да правам....:toe:.....ќе биде до 20ч барем се надевам :D..............предпоставувам дека веќе ја имаш симнато и инсталирано.....така да кажи нешто..како е и сл.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Еми што да правам....:toe:.....ќе биде до 20ч барем се надевам :D..............предпоставувам дека веќе ја имаш симнато и инсталирано.....така да кажи нешто..како е и сл.
Не не, јас не ја земав :). Затоа вас ве прашав дали сакате, зато што најдов други 3јца.

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
ПС ова со псн ваучериве на сајтот ја нема македонија или..?

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
Имам доста аркадни земено. Сега Мас Ефект 2 ако е шерабле ќе ја земам.
Би требало да е...............како купуваш од www.maximuscards.com кога отидов на бај колку да видам процедура не можев да ја најдам Македонија

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Би требало да е...............како купуваш од www.maximuscards.com кога отидов на бај колку да видам процедура не можев да ја најдам Македонија
Прво селектирај која било држава. После тоа оди Other Payment Method, и одбери Google Checkout.

Kajgana Shop

На врв Bottom