Welcome.Kahamm, pa redno vreme bese da se priklucam jas na ovie interesni muabeti ovde Ja ima li nekoj NBA 2k11 uopste? Eden od nasive ne vidov da igra Basket, site ste se fatile za fidbalov ne go popustate
:star: veruvam deka ima i pogolemi psihopati od mene vo drzavavaWelcome.
All hail the Macedonian PS3 Trophy master! :pehar:
OOOooo па дили си тоа ти ? хехе. Welcome, Welcome. Епа нема јас кога уште од Август ти викав да ја земеш ФИФА11 и уште ти викам !Kahamm, pa redno vreme bese da se priklucam jas na ovie interesni muabeti ovde Ja ima li nekoj NBA 2k11 uopste? Eden od nasive ne vidov da igra Basket, site ste se fatile za fidbalov ne go popustate
Ќе видам шо цена ќе има кога ќе излезе сега за сега е околу 3000...........и онака излегува на крај на февруари....па може и да ја земам...ако соберам кеш до тогаш....хахаха..........Мoра да ја нарачам месецов таман собрав некој денар До сега се што покажаа е 10/10. Варго и ти мора да ја зимаш:
http://www.gametrailers.com/video/ces-11-killzone-3/709020
OK............................................ зШ и онака имам 1Мбит нет ке ми треба време да ја симнам....Уште не сме нашле човек. Јас викам сите четворица да дадеме плус 90 денари или колку се фаќа и готово.