- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Па да на тоа мислев, го имав прочитано на некој форум и оттогаш си ги чувам 60киве ко очиве
![]()
Па што не го пишеш ова и во Xbox360 темата, одличен совет е.
Ја ќе те цитирам еве :devil3:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да на тоа мислев, го имав прочитано на некој форум и оттогаш си ги чувам 60киве ко очиве
![]()
Ќе го пробам демото во петок па ќе ти кажам дали да ме сметаш. Викендов не успеав да го пробам бев зафатен со друга играЈебеш Call Of Duty, јебеш Гран Туризмо 5. Pacman Championship Edition DX му е мајката. Демото е ептен заразно. Спуштете го веднап!!
Барам уште 4ица што ќе сакаат да ја купиме (ќе ве кошта околу 120 денари).
Море никој друг не е заинтересиран? Нц нц, не играат пекмен, а се нарекуваат гејмери :nenene:
Сега видов дека се бара кворум,убацуј ме ако има место :tv:
За PacMan не ме сметај, не ми се допадна. За Лара може само пиши колку пари и се тоа ...Заинтересирани за Lara Croft and The Guardian of Light од ПСН??? Има место за 3јца.
Ај пушти се на МСН или пиши ми ПП кај да платам ако се собереме![]()
А може Лара да цепаме онлајн заедно така ?
Ја колку шо знам- Не. Ко-оп е можен смао локално . But that's just me.Ај пушти се на МСН или пиши ми ПП кај да платам ако се собереме![]()
А може Лара да цепаме онлајн заедно така ?
Заинтересирани за Lara Croft and The Guardian of Light од ПСН??? Има место за 3јца.