- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Па што не го пишеш ова и во Xbox360 темата, одличен совет е.Па да на тоа мислев, го имав прочитано на некој форум и оттогаш си ги чувам 60киве ко очиве
![]()
Ја ќе те цитирам еве :devil3:
Па што не го пишеш ова и во Xbox360 темата, одличен совет е.Па да на тоа мислев, го имав прочитано на некој форум и оттогаш си ги чувам 60киве ко очиве
![]()
Ќе го пробам демото во петок па ќе ти кажам дали да ме сметаш. Викендов не успеав да го пробам бев зафатен со друга играЈебеш Call Of Duty, јебеш Гран Туризмо 5. Pacman Championship Edition DX му е мајката. Демото е ептен заразно. Спуштете го веднап!!
Барам уште 4ица што ќе сакаат да ја купиме (ќе ве кошта околу 120 денари).
Сега видов дека се бара кворум,убацуј ме ако има место :tv:Море никој друг не е заинтересиран? Нц нц, не играат пекмен, а се нарекуваат гејмери :nenene:
ИмаСега видов дека се бара кворум,убацуј ме ако има место :tv:
За PacMan не ме сметај, не ми се допадна. За Лара може само пиши колку пари и се тоа ...Заинтересирани за Lara Croft and The Guardian of Light од ПСН??? Има место за 3јца.
Кога ќе се собереме, ќе се договориме за плаќањето. Иначе мислам дека можит. Знам дека локално двајца може да се игра.Ај пушти се на МСН или пиши ми ПП кај да платам ако се собереме![]()
А може Лара да цепаме онлајн заедно така ?
Ја колку шо знам- Не. Ко-оп е можен смао локално . But that's just me.Ај пушти се на МСН или пиши ми ПП кај да платам ако се собереме![]()
А може Лара да цепаме онлајн заедно така ?
Може,може....Заинтересирани за Lara Croft and The Guardian of Light од ПСН??? Има место за 3јца.