Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување
Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.432
Поени од реакции
5.458
Хех видете бе какви огласи се вртат низ Србија

konzola PS3 slim 120GB verziju dual shock 3 komada 1 HDMI kabel i naravno napojni
sve ima kutiju knjizice znaci kao novo
kupljena je u madjarskoj tj. budimpesti ako neko hoce tamo i ima garanciju
od igara ima sledece
Uncharted 1
Uncharted 2
Killzone 2
Infamous
GT 5 Prologue
Ninja Gaiden Sigma
Little Big Planet
Fifa 09

cena za sve 260е

Да ти ебам тоа македончето скапано во газот дрчен за пари....

Овај оглас кај нас би идел:

Aло Гледам продавате ПС3 со игри пошто цена?

ПА вака види Ја сум го купил ПС3 600 еура и тебе ти го давам 200 еура плус имаш 8 игри и тие сум ги земал по 50 еура плус имам 3 џујстикаааа и сум ги платил и ними по 3000 денари така да дечко 400 еура ко за тебе... :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Хех видете бе какви огласи се вртат низ Србија

konzola PS3 slim 120GB verziju dual shock 3 komada 1 HDMI kabel i naravno napojni
sve ima kutiju knjizice znaci kao novo
kupljena je u madjarskoj tj. budimpesti ako neko hoce tamo i ima garanciju
od igara ima sledece
Uncharted 1
Uncharted 2
Killzone 2
Infamous
GT 5 Prologue
Ninja Gaiden Sigma
Little Big Planet
Fifa 09

cena za sve 260е

Да ти ебам тоа македончето скапано во газот дрчен за пари....

Овај оглас кај нас би идел:

Aло Гледам продавате ПС3 со игри пошто цена?

ПА вака види Ја сум го купил ПС3 600 еура и тебе ти го давам 200 еура плус имаш 8 игри и тие сум ги земал по 50 еура плус имам 3 џујстикаааа и сум ги платил и ними по 3000 денари така да дечко 400 еура ко за тебе... :)
Пали колата, одиме Србија :)

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.432
Поени од реакции
5.458
Heh im seriously considering that :) ...ПС3 е малку скапо за активен гејминг а PCто полека почнува да ми старее така да Boxot ми е најисплатливо решение во моментов...Доагаат Halo Reach, Castlevania, Mafia II, Vanquish и уште многу други мултплатформ наслови во текот на 2011....инаку воопшто не би размислувал што и каде да земам :P

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Во Македонија да.Меѓутоа во проазвиените земји каде што може да си дозволат оригиналки воопшто не е скапо.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ајде бе пак да почнеме нешто да дискутираме за ПС3 ... Нема никој долго време, или по одмори сте ?? :) Сакав да ве прашам дали мислите дека вреди да се купува Мафиа 2 за ПС3 или на high ќе можам да ја играм на комјутер со GTX 280, intel i7 (незнам точно колку GHz e) i 8gb ДДР3 ... ? Е и ЕрТ одам во Охрид во недела ...
Играј на пц, играта е дефинитивно најдобра на пц. И ќе можеш да ја играш на high без никаков проблем

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Изгледа извадиле modchip и за PS3.. USB стикче на кое може да се префрлат игри и после од него да се пуштат :)

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Можда е само уштe еден scam ... Ама и да не верувам дека многу би ризикувале да ја изгубат можноста за онлине играње. За xbox разбирам, треба да плаќаш секој месец за онлине и тоа е стварно глупо па модиран xbox е голем бонус. Јас не би ризикувал да ги изгубам сите бесплатни опции што ги нуди PSN. Но ако се потврди дека ќе може да продолжиш да користиш PSN ќе се тепам да земам ... :)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Можда е само уштe еден scam ... Ама и да не верувам дека многу би ризикувале да ја изгубат можноста за онлине играње. За xbox разбирам, треба да плаќаш секој месец за онлине и тоа е стварно глупо па модиран xbox е голем бонус. Јас не би ризикувал да ги изгубам сите бесплатни опции што ги нуди PSN. Но ако се потврди дека ќе може да продолжиш да користиш PSN ќе се тепам да земам ... :)
Прашањето е дали воопшто Sony ќе можат да направат нешто за да го сопрат ова.. нема никаква хардверска модификација/отворање конзоли, се` се прави преку USB. Не верувам дека се толку глупи да ги изгасат/затворат USB портите. Едино да пробаат преку некој firmware update..

Конкретно за играње онлајн, рано е да се каже - OzModChips го добиле modchip-от пред 10-12 саати, а видеото е активно од пред саат време. Чипови се испратени и на неколку други компании/сајтови, па ќе има повеќе информации во наредниве 2-3 дена. Ама пак, како Sony би откриле дали некој игра од диск или од бекап на HDD ако нема никаква модификација на конзолата? :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ајде, ајде, да ги ебам у гз само нека работи.

И така идам у странство наредна недела, одма го купуем! :)

Пи-ес, кога видов дека Овер ти си пишал на темава, знаев дека е нешо за тоа дека е хакнат!

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Ајде, ајде, да ги ебам у гз само нека работи.

И така идам у странство наредна недела, одма го купуем! :)

Пи-ес, кога видов дека Овер ти си пишал на темава, знаев дека е нешо за тоа дека е хакнат!
Овер носи само добри вести.. и кисне на Reddit цел ден :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Ајде ајде, за убо да е :). Од 3 ПС3ки, еден ќе биде за хакнати игри :) :vozbud:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Мац, само да не се залеташ уште утре да купиш PS3 - чипот/стикот баш и не е евтин ($170).. :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Мац, само да не се залеташ уште утре да купиш PS3 - чипот/стикот баш и не е евтин ($170).. :)
Будала работа, ам некој сигурно ќе ги копира фајловите, можеби и бесплатно ќе можеме да ги симнуваме. Нц нц нц, иначе ова толку лесно може да се пачне, то чудо некое :).

Kajgana Shop

На врв Bottom