TheTimi
Veni Vidi Vici
- Член од
- 11 јануари 2010
- Мислења
- 768
- Поени од реакции
- 37
Ах тоа ти е ... Сите на 25 -_-Е јас недела одам Турција
Ах тоа ти е ... Сите на 25 -_-Е јас недела одам Турција
Е ај да неможи.на high ќе можам да ја играм на комјутер со GTX 280, intel i7 (незнам точно колку GHz e) i 8gb ДДР3 ... ? Е и ЕрТ одам во Охрид во недела ...
Пали колата, одиме СрбијаХех видете бе какви огласи се вртат низ Србија
konzola PS3 slim 120GB verziju dual shock 3 komada 1 HDMI kabel i naravno napojni
sve ima kutiju knjizice znaci kao novo
kupljena je u madjarskoj tj. budimpesti ako neko hoce tamo i ima garanciju
od igara ima sledece
Uncharted 1
Uncharted 2
Killzone 2
Infamous
GT 5 Prologue
Ninja Gaiden Sigma
Little Big Planet
Fifa 09
cena za sve 260е
Да ти ебам тоа македончето скапано во газот дрчен за пари....
Овај оглас кај нас би идел:
Aло Гледам продавате ПС3 со игри пошто цена?
ПА вака види Ја сум го купил ПС3 600 еура и тебе ти го давам 200 еура плус имаш 8 игри и тие сум ги земал по 50 еура плус имам 3 џујстикаааа и сум ги платил и ними по 3000 денари така да дечко 400 еура ко за тебе...
Играј на пц, играта е дефинитивно најдобра на пц. И ќе можеш да ја играш на high без никаков проблемАјде бе пак да почнеме нешто да дискутираме за ПС3 ... Нема никој долго време, или по одмори сте ?? Сакав да ве прашам дали мислите дека вреди да се купува Мафиа 2 за ПС3 или на high ќе можам да ја играм на комјутер со GTX 280, intel i7 (незнам точно колку GHz e) i 8gb ДДР3 ... ? Е и ЕрТ одам во Охрид во недела ...
Прашањето е дали воопшто Sony ќе можат да направат нешто за да го сопрат ова.. нема никаква хардверска модификација/отворање конзоли, се` се прави преку USB. Не верувам дека се толку глупи да ги изгасат/затворат USB портите. Едино да пробаат преку некој firmware update..Можда е само уштe еден scam ... Ама и да не верувам дека многу би ризикувале да ја изгубат можноста за онлине играње. За xbox разбирам, треба да плаќаш секој месец за онлине и тоа е стварно глупо па модиран xbox е голем бонус. Јас не би ризикувал да ги изгубам сите бесплатни опции што ги нуди PSN. Но ако се потврди дека ќе може да продолжиш да користиш PSN ќе се тепам да земам ...
Овер носи само добри вести.. и кисне на Reddit цел денАјде, ајде, да ги ебам у гз само нека работи.
И така идам у странство наредна недела, одма го купуем!
Пи-ес, кога видов дека Овер ти си пишал на темава, знаев дека е нешо за тоа дека е хакнат!
Будала работа, ам некој сигурно ќе ги копира фајловите, можеби и бесплатно ќе можеме да ги симнуваме. Нц нц нц, иначе ова толку лесно може да се пачне, то чудо некое .Мац, само да не се залеташ уште утре да купиш PS3 - чипот/стикот баш и не е евтин ($170)..