Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кога Бруно е топ трансфер? Тој ни кај чавките не беше топ играч, одеднаш ќе стане незнам што.Бруно во Арсенал ми делува ко топ трансфер, баш тип на играч што е перфектен за Артета, мора да се пофали![]()
Пред месец дена со Билбао и Атлетико се скаса преку соопштенија. Еден новинар пред година дена јавно го спука како му кради вести, и да го опомена да го наведи нареден пат изворот а Романо арогантно уште како демек - тој е име и има реноме лајанрот и фала богу, сите ѓупци долу демек поддршка.Фабрицио Романо, Роналдо меѓу новинарите.
Беше меѓу најдобрите, не трпи конкуренција, пати за внимание, а како старее се поодвратен станува.
Очигледно твоите зборови ти се само тебе познати.Дај бе тоа транслејтот баталете, пипете ако знаете со свои зборови.
Џабе губам време со вас.

Поправено, да не се секираш, вака на оваа вруќина, уште тоа ти треба.Очигледно твоите зборови ти се само тебе познати.![]()
Ми бриши аутокоректот пола зборој и реченици од такт ме вадиБратот @DeviAngel 3 пати го прочитав додека разбрав шо пишал за Романо.![]()
Ако Арсенал одбрани титула во ПЛ и освои ЛШ, Бруно ќе испадне bargain...Долгорочно гледано не е воопшто добар трансфер. Еден куп пари и сигурно висока плата за играч што ќе полни 29 години и има одиграно премногу утакмици последниве години. Башка и бразилец.
Ама на краток рок би требало да заврши работа
Па исклучи го бе брат, барем тоа е едноставно. Не знам како можете со аутокорект да функционирате, мене тоа да ми е уклучено во први 20 секунди ќе го фрлам телефонот у провалија.Ми бриши аутокоректот пола зборој и реченици од такт ме вади
Да го префрлиме ова во теории на заговор?А може само не може да се гледа со старата вилица...
Ќе видиме за некоја недела. Ако не скока како мајмун, големи се шансите да не е истиот.Да го префрлиме ова во теории на заговор?
Дали е уствари истиот човек?