Ма јасно ми е дека А1 се правно покриени со АЕК и дека џабе е се. Нејќам јас нов договор, јас веќе сум во NET TV M, ама брзината ми е како да сум во NET TV S.Rotmans ако добро те разбрав си направил веќе договор за X тарифа за X пари. Мислам не може туку така да се смени т.е да се направи нов договор веднаш и посебно н даваат ако имаш пример субвенции за урњед или нешто слично.
Тоа што после потпишаниот договор се појавила нова пофтина или шподобра тарифа од твојата нема врска..ќе ти кажат дека важи само за нови корисници и џабе АЕК, тие покриени се...
А1 се најзаебани за договори и слични ствари....Почекај некој месец и прашај кога може да смениш договор (нов договор нема никакви шанси сега, мислам само пред истек на договор 3-6 месеци дозволуваат)
Еве ако ти е веродостојно ова.

Значи јас само барам просто да ми пуштат 500/500 MBps оти веќе сум во NET TV M тарифата за којашто плаќам иста цена 1299 ден./месечно како нивната тековна тарифа NET TV M.
Ова што го барам е регуларно, просто веќе имаат пуштано поише нет неколку пати уназад у истата тарифа кога национално ги зголемуваат брзините на сите корисници, нови и стари со договори.
Кога ставив нет у 2020 беше 70/70 ми се чини, па го качија на 100/100 па на 150/150 цело време на истата тарифа NET TV M (уствари средниот пакет).
Не барам јас нешто да ми дадат "под рака" или вон бирократски правила и прописи.
Иначе јас овде прашав дали некој друг се соочува или се соочил со ваков или сличен проблем па да сподели искуства.
Фала
Последно уредено: