A1 Combo Box

• Креатор на темата Креатор на темата 840223
  • Време на започнување Време на започнување
А ти не би се бунел? Или ти си нешто посебен, или само глумиш кул? Сељак еден. Слободно нека раскинат договор без пенали и нека удат у пичку матер.

Бреј, ќе те удри срчка за 350мбпс полека малце, не вреди и онака не би ги ни осетил. Ова навредиве ќе ти ги одбијам на дијагноза пошто очигледно си тешок пациент чим се замараш со пријавување у институции ко АЕК. Шизо и почетна форма, среќно.

Бреј, ќе те удри срчка за 350мбпс полека малце, не вреди и онака не би ги ни осетил. Ова навредиве ќе ти ги одбијам на дијагноза пошто очигледно си тешок пациент чим се замараш со пријавување у институции ко АЕК. Шизо и почетна форма, среќно.
Па ако се ништо 350mbps, што не ги пуштат, а? Кого бре вие мислите дека сте нашле да манипулирате? Па нормално дека ќе ве пријавам кога се работи за мене, да беше за комшијата немаше да ве пријавам, ама кога е за мој џеб има да ве пријавам. И ти би пријавил да си на мое место, затоа немој да глумиш некој фраер на интернет, оти си сељак скопски.
Јас сум тежок пациент што верувам во системот? Што верувам дека АЕК е служба за поплаки што излегува во пресрет на обесправени корисници?
Па што треба да направам? Да ги чекам тие од А1 ко ќе завршат со работа и да им ги искршам зубите и носовите што ги кренале до небо?
Што треба според тебе да направам? Да не се замарам, а? Иначе таму некојси сељак Локван на интернет ќе речел дека сум шизо. Ма немој бе. Ич кур не ме боли што ќе кажеш ти за мене. Јас немам репутација, па да ја изгубам, ама затоа А1 има репутација што ќе ја изгуби.

Нормално дека ќе ве пријавам, секој би пријавил кога станува збор за себе, затоа овие причи со кулирање и слично, чувај си ги таму за пред колешките пред кои глумиш фраер, а не си, сељачиште едно.

Ако си вработен у А1, израчунај колку се тие 350 Мбпс, ја еве не знам, ама на крај ќе добиеш -репутацијата на А1.

Ајде и јас да ги пофалам А1, имам договор од доста одамна истечен и сеуште си плаќам 800 денари, значи можеле досега да го покачат, но ме оставија да терам со овој пакет. Значи никој не ми се јавил да ме убедува да прејдам на Алфа или што и да е од новите тарифи.
Не знам дали твојот пост се однесува на моите постови, ама еве ќе речам дека ти зборуваш за мобилна линија, а јас зборувам за интернет и тв пакет.

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 480742

Еве што вратија од АЕК.

Па ако тераат со истото име на пакетот и со истата цена, тогаш им следува на сите корисници секоја промена во тој пакет од иста цена и со ИСТО ИМЕ, така било до сега, така треба и да биде. Тоа што они имаат нешто лично со мене, само покажува колку се НЕПРОФЕСИОНАЛНИ.

Каква е таа политика? "Еј дечко може да го промениш пакетот ама само во L поскпапиот, ама не можеме да те "ажурираме" во овој М, во којшто веќе си и во којшто ти следуваат 500/500Mbps." "Многу те мразиме, знаеш ли што ни рече на телефон, ние сме жртвите, дрн дрн јариња."

Какви се идиоти работат у А1, тоа е чудо невидено. Само у државава вакви што чешаат јајца на директори, а може да се сретнат и оние другите што се партиски вработени и преку роднински врски коишто гинат за интересот на компанијата.

А за нивните уреди со буџет, нејќам ни да почна да зборам. Крш уреди, што немаат ни гаранција, ако пробаш да бараш гаранција, како да си ги опцул, ќе почнат да ти драматизираат: Ти дечко кој си бе да бараш гаранција, а?

Знаеш ли кои сме ние?
ЦЕЛО А1 ПРЕВАРАНТИ И ПЛАЧИПИЧКИ!
Генеречки одговор од аек, ништо не кажува ова. Исти имиња на пакетите биле од секогаш што е логично. Убаво ти кажале дека може да смениш пакет ама само во појак и поскап (исто и кај телеком е ова) и не може обратно.
Краен случај што си запнал со а1 оди кај телеком може таму ќе ти направат пакет по желба ахахах
За тебе најдобро е телекабел (кој нема договори)...
Автоматски споено мислење:

Па ако се ништо 350mbps, што не ги пуштат, а? Кого бре вие мислите дека сте нашле да манипулирате? Па нормално дека ќе ве пријавам кога се работи за мене, да беше за комшијата немаше да ве пријавам, ама кога е за мој џеб има да ве пријавам. И ти би пријавил да си на мое место, затоа немој да глумиш некој фраер на интернет, оти си сељак скопски.

Ако си вработен у А1, израчунај колку се тие 350 Мбпс, ја еве не знам, ама на крај ќе добиеш -репутацијата на А1.
абе ти стварно не разбираш. Кога си направил договор тие биле условите, брзината и цената..После тоа се сменало и не значи дека мора и ти да ги добиеш новите услови. Никаде го нема ова, ниту во а1 ниту во телеком. Прашај си после колку месеци или година може да смениш т.е да направиш нов договор.
Сите на форумов работиме во А1...пази што пишуваш ќе те пријавиме кај Шефот ахахах

Лол, на Телеком сум ја, мислиш знам брзината што ја имам сега дали е иста со таа што е во моменталната понуда на истоимената тарифа? Дал си ти нормален дека автоматски ти следува нешто надвор од договор? Нивно право е и бизнис одлука дали ќе ти дадат нешто екстра или не. Ако ти намалат од тоа што го имаш потпишано тужи ги еби им матер, ме заболе и за А1 и Телеком. Ама ова ти што го бараш е без основ а со вишок време очигледно.

“Мојот џеб”. Ќе станеш побогат со 500мбпс за истата претплата? Не бе ова сиромаштијава бетер од сида е.

Генеречки одговор од аек, ништо не кажува ова. Исти имиња на пакетите биле од секогаш што е логично. Убаво ти кажале дека може да смениш пакет ама само во појак и поскап (исто и кај телеком е ова) и не може обратно.
Краен случај што си запнал со а1 оди кај телеком може таму ќе ти направат пакет по желба ахахах
За тебе најдобро е телекабел (кој нема договори)...

абе ти стварно не разбираш. Кога си направил договор тие биле условите, брзината и цената..После тоа се сменало и не значи дека мора и ти да ги добиеш новите услови. Никаде го нема ова, ниту во а1 ниту во телеком. Прашај си после колку месеци или година може да смениш т.е да направиш нов договор.
Сите на форумов работиме во А1...пази што пишуваш ќе те пријавиме кај Шефот ахахах
Океј, друже, сфативме, фаќаш сеир и им идеш на живци на обесправени лица, баш си фраер, никој не е ко тебе.

Иначе, кај се видело бе у светов на држава да и мењаат и име и знаме во поновава модерна историја?
Се видело у Македонија. Ете кај се видело.

Ако три пати откога сум корисник на А1 ми смениле они сами брзина, тогаш нормално е човек да очекува дека ќе сменат и сега.

Ако пакетот се вика NET TV M тогаш е НОРМАЛНО да ми следува се што е тековно од А1 во пакетот со назив NET TV M.

Крај на муабетот.

Иди почешај му ги јајцата на шефот и малку излижи му го гзот, онаа секретарката што ја дупи, денес е кај директорот од Телеком на ебење.

Лол, на Телеком сум ја, мислиш знам брзината што ја имам сега дали е иста со таа што е во моменталната понуда на истоимената тарифа? Дал си ти нормален дека автоматски ти следува нешто надвор од договор? Нивно право е и бизнис одлука дали ќе ти дадат нешто екстра или не. Ако ти намалат од тоа што го имаш потпишано тужи ги еби им матер, ме заболе и за А1 и Телеком. Ама ова ти што го бараш е без основ а со вишок време очигледно.

“Мојот џеб”. Ќе станеш побогат со 500мбпс за истата претплата? Не бе ова сиромаштијава бетер од сида е.
Не ќе станам посиромашен ако се префрлам во L, оти така можело, ама вака не можело.
Кажи му на тој Марио ако го знаеш од А1, дека може да дојде кур да ми пуши, па ќе размислам дали ќе се префрлам у L.

А ти иначе се сметаш за богаташ, па ја исмејаваш сиромаштијата?

Не ќе станам посиромашен ако се префрлам во L, оти така можело, ама вака не можело.
Кажи му на тој Марио ако го знаеш од А1, дека може да дојде кур да ми пуши, па ќе размислам дали ќе се префрлам у L.

Ехеее Марио кој не го знае. Абе он ќе ти го пуши ама да не се заљубиш после…

Ехеее Марио кој не го знае. Абе он ќе ти го пуши ама да не се заљубиш после…
Друже ти научи прво хипербола и метафора и сите други фори, па после покушај да бидеш саркастичен.

Како вработен од а1 ќе ургирам да имаш 10мб брзина потака ахахахахахаха

Океј, друже, сфативме, фаќаш сеир и им идеш на живци на обесправени лица, баш си фраер, никој не е ко тебе.

Иначе, кај се видело бе у светов на држава да и мењаат и име и знаме во поновава модерна историја?
Се видело у Македонија. Ете кај се видело.

Ако три пати откога сум корисник на А1 ми смениле они сами брзина, тогаш нормално е човек да очекува дека ќе сменат и сега.

Ако пакетот се вика NET TV M тогаш е НОРМАЛНО да ми следува се што е тековно од А1 во пакетот со назив NET TV M.

Крај на муабетот.

Иди почешај му ги јајцата на шефот и малку излижи му го гзот, онаа секретарката што ја дупи, денес е кај директорот од Телеком на ебење.

Сам кажуваш дека 3 пати ти сменале брзина (предпоставувам за поголема брзина)...зашто не си се жалел до а1 за промена на услови во договор? :)))

Последно уредено:
Како вработен од а1 ќе ургирам да имаш 10мб брзина потака ахахахахахаха

Сам кажуваш дека 3 пати ти сменале брзина (предпоставувам за поголема брзина)...зашто не си се жалел до а1 за промена на услови во договор? :)))
Ало бре, кретен еден идиотски, ти разбираш ли која е поентата на тоа што сум го пишал јас?

Тоа што јас кажувам дека три пати до сега пуштиле поголема брзина у истиот пакет за иста цена и била иста со тековната брзина у истиот пакет за иста цена го руши твојот аргумент дека не можело така, како што збориш ти.

Луѓе без образ ко тебе прават вакви работи од типот Ми се може па се курчам, и на крај ќе налетаат на некој посилен од нив и ќе си го добијат тоа што го заслужуваат.

Друже иди тужи ги еби им матер, добитен си 100%.
Па веќе ги тужев у АЕК, ама за жал и директорот у АЕК реновирал деновиве, лепи плочки ко судиине.

Луѓе без образ ко тебе прават вакви работи од типот Ми се може па се курчам, и на крај ќе налетаат на некој посилен од нив и ќе си го добијат тоа што го заслужуваат.

Би се степал со некој за 350мбпс?

rothmans...полека да не прегориш...ахахахах фрли се у вардар да оладиш, нема лек за тебе. Мислиш фирма како а1 или телеком ќе се занимава со човек како тебе? Ако не ти чини раскини договор и готово...
Го отече цел форум со твоите глупости. Се понашаш како дете на кое му ја одзеле цуцлата

rothmans...полека да не прегориш...ахахахах фрли се у вардар да оладиш, нема лек за тебе. Мислиш фирма како а1 или телеком ќе се занимава со човек како тебе? Ако не ти чини раскини договор и готово...
Го отече цел форум со твоите глупости. Се понашаш како дете на кое му ја одзеле цуцлата
А кој те праша тебе за мислење уствари? Ако не ти се свиѓа што пишувам на форумов за А1 не мора да ми враќаш на моите постови и да изиграваш дрвен адвокат на А1.
Ај шетај таму, иди у други теми пишувај и сити се на туѓи неправди ебате сељакот.

Еден во цела држава се жали и сите нечинат само ти чиниш. Незнам кој е сељак во случајов. Си потпишал договор со тие и тие услови и толку е завршена приказна..Сега сите ти се криви...Ти си само за гулаби наместо стандарден интернет....Со нив да мирцаш на 500мб аххахаах
Намали малце со тресење глупости

Последно уредено:
Back
На врв Bottom