Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џабе се смееш на сила.
Ти не си арен, нема друго.
Ни ти ни грците појма немате, чоечето е от Шчип мисламАло друже, немој многу да се курчиш, ебате сељакот скопски, така те викаат и у Грција

И мене и грците ич кур не не боли од кај е чоечото, пак е од Северна Македонија, FYROM, Скопје или како и да не викаат на граница.Ни ти ни грците појма немате, чоечето е от Шчип мислам![]()
Која е мачната душа шо ќе те трпи 9 дена ?А за колку мислиш дека е, за еден? Зошто побогу би одел сам на одмор и зошто би лажел на форумов за некое сместување во Грција што не е лично мое?
Престани да се прпелкаш, вака - така било.
![]()
Ти слободно пријави се за истиот термин и плати им за 9 дена.Која е мачната душа шо ќе те трпи 9 дена ?
![]()
Да ми платат толку пари не седам во она пустелија ни три дена.Ти слободно пријави се за истиот термин и плати им за 9 дена.
Нели гледаш дека е Check Out 5ti јули. 8 вечери и 9 се одјавуваш и си одиш.
А Скијатос испадна поскап од Кефалонија, оти, оти бил на Егејско... Мислам ако ја гледаме пошироката слика, на Медитеранско се и двата острови.
апартман со два кревети дрвени внатре и една плазма обесенаЕпа тогаш на иста страна сме јас и ти. Истото го велам и ја, за 800 евра у Грчка апартман со два расклопени кревети што биле претходно креветчиња на спрат и кујна со решо а немаш ни тава јајца да испржиш, мини фрижидер шо мрзне намирници и ТВ зависи дали има, клима доплаќаш плус на тие 800 евра, па сметката на климата дома нема да ти кошта толку колку за тие 7 дена одмор =50 евра.Да ми платат толку пари не седам во она пустелија ни три дена.
Еден Дојран наш поубо е
Се знае, ако сакаш да одиш на убаво место во Грција ќе си гибниш подлабоко во џебот бате, за тие пари се знај кај ќе бидиш сместен, во некое запуштено рибарско село или оддалечен од плажа со хеликоптер да слегваш.
Апартман викаапартман со два кревети дрвени внатре и една плазма обесена
Шпанија на сите места во Коста Бланка за таа цена тој период имаш апартамани во прв ред на плажа, а за нешто поскапо ќе бидиш сместен во хотел со 4 звезди сп триста чуда внатре .
Од годинава “автопатот” е со ограничување 90Пополека ќе се смени врвката накај Грција. Дваесет+ години одам таму бар еднаш годишно, ама Евзони ми го расипува апетитот уште сега.
Плус, за 20-30 години Халкидики само цени мења, ништо друго. Ок направија автопат до средина на Касандра.
Беш му матер, ако од следната година не почнам во Струга да идам.
Малку е офтоп.Од годинава “автопатот” е со ограничување 90
Ме насмеа со земјотресотМалку е офтоп.
Работевме со грчиња во Врање на автопатот и викаат, најлиши автопати имате.
Помлади беа, не сакав да ги терам у мајчину, ама кога ќњ ми текне на нивните патишта, остај се.
Плус Актор и Терна полата ги правеа кај нас, у к*р ли ми гледаа тогаш?
Ууупс, земјотрес.