Каде на одмор 2026

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ти не си арен, нема друго.

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ти не си арен, нема друго.
Џабе се смееш на сила.

Параноја е страшна работа, какви се луѓе има на форумов, језиво у пичку матер. Нарцисоиди, глумат жртви, демек сите ние сме против нив, а никој уствари не ни ги познава лично.

Си ја слушал песнава?

Ни ти ни грците појма немате, чоечето е от Шчип мислам :)
И мене и грците ич кур не не боли од кај е чоечото, пак е од Северна Македонија, FYROM, Скопје или како и да не викаат на граница.

За глупост се искаравте
Факт е дека на грците на олимписка регија и халкидики понудата им е катастрофална и се наплаќа петокрако одколку што вреди ама реално и со малку пребарување и замарање се наоѓа малтене за исти пари многу подобро на истото место

А за колку мислиш дека е, за еден? Зошто побогу би одел сам на одмор и зошто би лажел на форумов за некое сместување во Грција што не е лично мое?
Престани да се прпелкаш, вака - така било.

oMFPmhj.png
Која е мачната душа шо ќе те трпи 9 дена ?

(n)

Која е мачната душа шо ќе те трпи 9 дена ?

(n)
Ти слободно пријави се за истиот термин и плати им за 9 дена.

Нели гледаш дека е Check Out 5ti јули. 8 вечери и 9 се одјавуваш и си одиш.

А Скијатос испадна поскап од Кефалонија, оти, оти бил на Егејско... Мислам ако ја гледаме пошироката слика, на Медитеранско се и двата острови.

Ти слободно пријави се за истиот термин и плати им за 9 дена.

Нели гледаш дека е Check Out 5ti јули. 8 вечери и 9 се одјавуваш и си одиш.

А Скијатос испадна поскап од Кефалонија, оти, оти бил на Егејско... Мислам ако ја гледаме пошироката слика, на Медитеранско се и двата острови.
Да ми платат толку пари не седам во она пустелија ни три дена.
Еден Дојран наш поубо е
Се знае, ако сакаш да одиш на убаво место во Грција ќе си гибниш подлабоко во џебот бате, за тие пари се знај кај ќе бидиш сместен, во некое запуштено рибарско село или оддалечен од плажа со хеликоптер да слегваш.
Апартман вика :ROFLMAO: апартман со два кревети дрвени внатре и една плазма обесена

Шпанија на сите места во Коста Бланка за таа цена тој период имаш апартамани во прв ред на плажа, а за нешто поскапо ќе бидиш сместен во хотел со 4 звезди сп триста чуда внатре .

Да ми платат толку пари не седам во она пустелија ни три дена.
Еден Дојран наш поубо е
Се знае, ако сакаш да одиш на убаво место во Грција ќе си гибниш подлабоко во џебот бате, за тие пари се знај кај ќе бидиш сместен, во некое запуштено рибарско село или оддалечен од плажа со хеликоптер да слегваш.
Апартман вика :ROFLMAO: апартман со два кревети дрвени внатре и една плазма обесена

Шпанија на сите места во Коста Бланка за таа цена тој период имаш апартамани во прв ред на плажа, а за нешто поскапо ќе бидиш сместен во хотел со 4 звезди сп триста чуда внатре .
Епа тогаш на иста страна сме јас и ти. Истото го велам и ја, за 800 евра у Грчка апартман со два расклопени кревети што биле претходно креветчиња на спрат и кујна со решо а немаш ни тава јајца да испржиш, мини фрижидер шо мрзне намирници и ТВ зависи дали има, клима доплаќаш плус на тие 800 евра, па сметката на климата дома нема да ти кошта толку колку за тие 7 дена одмор =50 евра.

И право се луѓе коа го споредуваат Охрид со Грчка приватниот смештај, оти смештајот е тој второкласен/третокласен.

Пополека ќе се смени врвката накај Грција. Дваесет+ години одам таму бар еднаш годишно, ама Евзони ми го расипува апетитот уште сега.
Плус, за 20-30 години Халкидики само цени мења, ништо друго. Ок направија автопат до средина на Касандра.
Беш му матер, ако од следната година не почнам во Струга да идам.

Пополека ќе се смени врвката накај Грција. Дваесет+ години одам таму бар еднаш годишно, ама Евзони ми го расипува апетитот уште сега.
Плус, за 20-30 години Халкидики само цени мења, ништо друго. Ок направија автопат до средина на Касандра.
Беш му матер, ако од следната година не почнам во Струга да идам.
Од годинава “автопатот” е со ограничување 90

Од годинава “автопатот” е со ограничување 90
Малку е офтоп.
Работевме со грчиња во Врање на автопатот и викаат, најлиши автопати имате.
Помлади беа, не сакав да ги терам у мајчину, ама кога ќњ ми текне на нивните патишта, остај се.
Плус Актор и Терна полата ги правеа кај нас, у к*р ли ми гледаа тогаш?
Ууупс, земјотрес.

Малку е офтоп.
Работевме со грчиња во Врање на автопатот и викаат, најлиши автопати имате.
Помлади беа, не сакав да ги терам у мајчину, ама кога ќњ ми текне на нивните патишта, остај се.
Плус Актор и Терна полата ги правеа кај нас, у к*р ли ми гледаа тогаш?
Ууупс, земјотрес.
Ме насмеа со земјотресот :masa:
Проблемот е во одржувањето односно реконструкцијата знаат само за сечи лепи а исти кур е и кај нив оние постарите автопати што им се

Back
На врв Bottom