- Член од
- 14 мај 2024
- Мислења
- 53
- Поени од реакции
- 88
Како се викаше наш мак филм Создавање на Американецот или така нешто беше… некој да каже точно и дали може да се најде на нет?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ваљда мислиш на тв драмата Американецот?Како се викаше наш мак филм Создавање на Американецот или така нешто беше… некој да каже точно и дали може да се најде на нет?
То е то! Браво и фала.Ваљда мислиш на тв драмата Американецот?
Исто како да го немаме. Освен ако ти не ни го преведеш и синхронизираш на македонски.И анимираниот Jon Vardar го имате на интернет само со унгарско аудио.
@Tonchie мислам го гледаше.Го гледаше ли некој https://www.imdb.com/title/tt27511235/ да сподели импресии
Гејмаме сите по малце, јас до душа онако од хоби, непрофесионално. А филмов ми се чини дека е демек за оној Мартин од Куманово што освоија Дота 2 светско првенство, не знам точно која година освоија.Не е лош. Приказната е малку повеќе слоевита иако станува збор за обичен средношколец од скопско село кој станува профи гејмер.
Јас и жена ми сме рекреативни гејмери и ни се допадна филмот и на двајцата.

Значи ја само реков дека дека ми се чини, не тврдев дека е за кумановецот шо освои дота2 турнир. А ти, од кај ти се информацииве, ајде дај извор на инфо, иначе ќе речам дека си озборувачка. И бајдвеј играш ли Дота2?"Уште една игра" изјавуваа дека е лична приказна на режисерот, Холанѓанец што професионално гејмал претходно. Никаде немаат кажано дека се инспирирале од Мартин што освоил Дота турнир. Снимен е во Македонија зашто е поевтино за снимање, а продуцентот (пријател на режисеров) е Македонец![]()
Олабај друже, еве ти кратки видеа кај што режисерот зборува за филмот.Значи ја само реков дека дека ми се чини, не тврдев дека е за кумановецот шо освои дота2 турнир. А ти, од кај ти се информацииве, ајде дај извор на инфо, иначе ќе речам дека си озборувачка. И бајдвеј играш ли Дота2?
Провери ли, биографски е за тој Мартин доташот?
www.instagram.com
www.instagram.com