Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Кога збориме за лоши серии, скоро ја гледав прва сезона од You. Полошо нешто немам гледано во живот. Кец како кула и срамно е ова лајно да има 7.6 рејтинг.

IMG_2720.jpeg

Како е 2 сезона? Гледаше?
Јас ја гледам и солидна е и втората сезона сега за сега 8/10. Можеби поголем ефект ќе има ако ја избинџав а вака гледам неколку серии напоредно.

Од тоа што гледав периодов, Task со Марк Руфало солидна иако имаше простор да е одлична ама можеби дека се 7еп само првата сезона и немаше доволно простор за развој на Ликовите и давам 8ца, сепак е добро освежување во крими драма сегментот.

Hijack со Идрис Елба ок серија, потсеќа на Лутер ама Лутер од Тему(7/10).

Вторава сезона на Landman беше slowburner и кулминираше маестрално во последната епизода.
P.S. Сем Елиот е совршен додаток во кастот на серијата.

Lowborns, се прошета некој до Вестерос денес?

Lowborns, се прошета некој до Вестерос денес?

Јас уште закрепнувам од GOT.
Уште не сум изгледал House of the Dragon.

Јас ја гледам и солидна е и втората сезона сега за сега 8/10. Можеби поголем ефект ќе има ако ја избинџав а вака гледам неколку серии напоредно.
Ѕирнав две, заспав на трета ама ќе продолжам. Доста солидно до сега, мислам дека заслужува повеќе внимание и прес.

The Pitt прва сезона беше солидна, гледам дека излегуваат и епизоди од втора, ама ќе ја изгледам кога ќе излезат сите.

Ич не гледам медицински драми, ми создаваат нервоза и анксиозност, и дадов шанса на оваа и дури и смирувачко чувство ми даде, go figure.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
После завршувањето на Justified, сум и седнал на The Shield. Што сум дремел до сега со серииве, жити се? Инаку после HBO мислам дека FX каналот има најквалитетни серии. Justified, The Shield, Sons of Anarchy, Bates Motel, Atlanta, Fargo, The Americans... се е евергин до евергин.

Хаха, од „мешанољубофна фамилија каде двајцата татковци го напуштиле“... Трагедија УПМ. :D
Автоматски споено мислење:

Патем, кој го фалевте Плурибус?
Почна ветувачки (за мене сѐ што е макар малку накај пост-апокалиптично е ветувачки, плус имаше и примеси на SF), за веднаш да се види дека е провидна сапуница со глупо сценарио. Дури ни првично интересните социјални дилеми не го прават она интересно за гледање.

И нормално главниот лик е љгбтп, колку неочекувано.

Хаха, од „мешанољубофна фамилија каде двајцата татковци го напуштиле“... Трагедија УПМ. :D

И тоа црнец и двајцата татковци го напуштиле.

А гледам по женскат екипа снемало оземпик во иднината а?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom