Done! Рековме до крај на претходната тема.#одбанирајте го владе
Ме напаѓаат неговите фанови во моето поштенско сандаче.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Done! Рековме до крај на претходната тема.#одбанирајте го владе
Ме напаѓаат неговите фанови во моето поштенско сандаче.
Не јади ти многу гомна од Малта, дојди овде па ќе правиме муабет дали нема да се сложиш со пола од темиве овде.Ин витро да се забрани, посвојување да се забрани, деца до пет години забрана за патување со авион ама не и со автобус (иако во автобус може да биде пофатално ама тоа е за сиромасите), албанците (кои инаку допринесуваат до наталитетот во државата) да се иселат, тие со бугарски исто да се иселат, педерите да ги уапсиме/запалиме...
Ако има доволно златни рипки за овој народ да исполнува желби, нас ќе не снема уште на втората рипка колкави хејтери сме станале.

Се будиш во 3.00 како ненормален, во таа состојба се трудиш да не заборавиш пасош, картички, проверуваш торби... се возиш до аеродром, стигнуваш до 5.00, па чекаш редици за чекирање, се мрцвариш низ имиграција... пиеш кафе два пати поскапо од реалната вредност и јадеш сендвич со вкус на картонска кутија, па одиш до чекалната саат време пред полетување. Чекаш на некаква метална клупа, затоа што не дај боже аеродромите да го направат чекањето поудобно, половина од аеродромите на кои сум бил се дизајнирани за роботи, не за луѓе. Ти стига порака дека летот малку ќе доцни, 20 минути подоцна нова порака дека летот ќе доцни саат или повеќе. Се нервираш дека ќе пропуштиш поврзан лет, или што год работа да имаш, или дека го губиш првиот ден од одморот...

Не јади ти многу гомна од Малта, дојди овде па ќе правиме муабет дали нема да се сложиш со пола од темиве овде.
Тебе во полиберална земја би те затвориле за многу работи...Имаш среќа што (најверојатно) живееш во полиберте земја, јас да ги плашам децава тука со аватаров би ме затвориле за педофилија...

Точно, и затоа треба да седат дома.Деца се, не знаат и не разбираат дали им сметаат на другите.
Не сакам мали вотчиња да ме вознемируваат.вистинскo признание за овој пост зошто да забранеме деца да патуваат во авион
Ти стварно сакаш крв до колена да биде тука!?Како не му текна на некој да ја постира контроверзата над сите контроверзии. Дилемата над дилемите. (Јбг и ја сум сам крив додека ми беше редот не ми текна).
Паричето се врти за Бадник или Василица![]()
![]()

#BringCovidBackТочно, и затоа треба да седат дома.
Има веќе такво нешто се вика прва класа.Спомна некој барем оддел без деца, ова би било идеално решение кое лично јас би го платил и 50% поскапо ако летот е над 2 часа.
Вауууууу...25 лета!!!!!Преку 25 летови имам за минатата година,
Па луксузот секаде се плаќа.